Kendimi bildim bileli sporun ve futbolun içindeyim. Yıllardır Kırşehirsporumuzun maçına içerde ve dışarıda hep giderim ve ben bu yaşıma geldim, bu ligde böyle bir kalabalık hiçbir yerde görmedim.

Neredeyse 15.000 kişi vardı Ahi Stadı’nda. Yüzlerce insan stad dışında kaldı. Girenlerin de çoğu maçı ayakta izledi. Maçla ilgili söylenecek bir şey yok; stresli, gergin ve birazda motivasyon eksikliği vardı. Bunlara birde sakat ve eksik oyuncuları ilave edersek sıkıntılı giden maçta devre sonuna doğru ancak golü bulabildik. Bu tür maçlar hep böyledir önemli olan kazanmasını bilip grubu şampiyon tamamlamaktır.

Bizim gibi grubunu şampiyon tamamlayan Nevşehirspor’u da tebrik ediyoruz. Onlar da Aksaray Belediyespor ile aynı puanı paylaştılar. Ancak Nevşehirspor, Aksarayspor’u yendiği için grubunu lider tamamlayarak play-off maçı yapmaya hak kazandı.

12 grupta lider olan takımlar ve eşleşmelere bir bakalım.

1.Grup; Ağrı 1970 Spor - 2.Grup; Adıyaman 1954 Spor

3.Grup; Artvin Hopaspor - 4.Grup; Fatsa Belediyespor

5.Grup; Nevşehirspor -  6.Grup; Kırşehir Beledıyespor 

7.Grup; Serik Belediyespor - 8.Grup; Ödemişspor

9.Grup; Şile Yıldızspor - 10.Grup; Alibeyköy

11.Grup; Gebzespor - 12.Grup; Altınova Belediyespor… ile oynayacak.

Play-off maç tarihi, saati ve oynanacak iller henüz belli değil. Nere olursa olsun bu şehrin Kırşehirspor sevdalıları o gün o şehrin stadını da dolduracaktır.

İlk maçlarını yenen takımlar direk 3. Lige çıkacak kalan 6 takım kendi aralarında bir maç daha yapacaklar ve oradan da 3 takım daha 3. Lig biletini almış olacak.

Nevşehirspor BAL Liginde 24 maçta 20 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. 71 gol attı 14 gol yedi 62 puan toplayarak grubunda şampiyon oldu.

Kırşehir Belediyesporumuz ne yaptı?

24 maçta 17 galibiyet 1 mağlubiyet 6 beraberlik aldı. 49 gol atıp 16 gol yedi.

Nevşehirspor’un da artıları var, bizim de artılarımız var. Ama genel anlamda bakacak olursak dengede bir maç olacağı kesin. Önemli olan bu maça iyi bir şekilde hazırlanıp tam motive olmak. Bunları yapar isek 3. Lige çıkacağız inşallah.

Alnınızın teri ile geldiğiniz bu şampiyonluğun sonu 3. Lig olsun haydi yiğitler…

Son bir maçımız kaldı, bu maçı da alın çıkartın bu şehri 3. Lige.

Yıllardır beklediğimiz 3. Lig özlemi bitsin artık.

Nevşehirspor bizim komşu ilimiz inşallah biz ilk maç sonunda 3.Lige çıkarız, komşu ilimiz Nevşehirspor’da ikinci maç sonunda 3. Lige yükselen takım olur.

Kolay maç değil, kolay rakip değil ama biz bu grupta ne zor maçları kazanmasını bildik. Gerek teknik ekip gerek futbolcularımız ve gerekse de taraftarımızla bunu başaracak güce sahibiz.

Takımımızda; Emrah Kol, Serhat Velioğlu inşallah bu maçta yerlerini alacaklar. Ancak Omar’ın durumu maç günü belli olacak. Umarım o da yetişir ve tam kadro Nevşehirspor maçına çıkarız.

Bu arada takımız oyuncuları iki gün izinli olacak Çarşamba günü Güneykent tesislerinde saat 17.00’de top başı yapacaklar. Taraftarımız bu antrenmanda oyuncularımızı desteklemek için orada olacaklar.

Ben başta bütün bir lig boyunca yüreklerini ortaya koyan oyuncularımızı, teknik ekibi, ilimizin önde giden bürokratlarını ve 12. adam olan Kırşehirspor sevdalıları taraftarlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum ve inşallah 3. Lige çıkacağız diyorum.