10 Kasım Çarşamba günü sahamızda Uşakspor’u konuk ettik. Açık söyleyeyim bu maçta şeytanın bacağını kıracağımızı düşünüyordum ve bu galibiyeti bu anlamlı günde Gazi Mustafa kemal Atatürk’e ithaf etmek istiyorduk. Ama ne yazık ki yine hayal kırıklığı yaşadık.

Maça çok baskılı başladık. Zonguldak Kömürspor mu, 1922 Konyaspor maçı mı tam hatırlayamadım yine böyle maça çok hızlı başlamış ve ama sonunu getiremeyip sahamızda boynu bükük ayrılmıştık.

Maçı birlikte izlediğimiz arkadaşlara “Eyvah! Bu maçtan da endişeliyim” dedim. Çok hızlı başladığımız maçlarda devamını getiremiyoruz nedense!..

Maçın geneline baktığımızda baskılı olan bizdik, girdiğimiz pozisyonları cömertçe harcadık.

Rakibin de pozisyonları vardı elbette. Hele maç berabere devam ederken, kalecimizin çok güzel bir kurtarışı vardı. Biz gol yedik diye düşünürken, kalecimiz bizi kurtardı. Maça yenik başlayabilirdik.

Maçta zaman zaman kör dövüşü vardı! Bu Türk futbolunun son zamanlardaki hastalığı! Kalite git gide düşüyor, iki pas yapamayan topçuları,  izlemek zorunda kalıyor ve bu insanlara “futbolcu” diye çuval dolu para veriyoruz!

Bir çift sözümüz de yönetime veryansın edenlere…

İnsanlar fedakârca görev yapıp, yeri geldiğinde ceplerinden para harcayıp takımımıza sahip çıkıyorlar.

Para var da bu insanlar iyisini mi almıyorlar?

Milletin 20-25 milyon liraya takım kurduğu bir ligte elimizdeki olanaklarla ancak 4-5 milyon liraya takım kuran bu insanlara neden bu kadar acımasızca saldırıyorsunuz?

Var da bu yöneticiler almıyorlarsa biz de eleştirelim, biz de kızalım. Ama bu insanlar fedakarlık yaparak hizmet vermeye çalışıyorlar.

Nerden ki biliyorum, ben içlerindeyim de ondan biliyorum. Altyapı koordinatörü olarak onlara yakınım. Bırakın işlerini yaparken destek olalım.

Geçen sezon bu takım play-off oynarken yine bu yönetim vardı, o zaman alkışlıyorduk, şimdi acımasızca eleştiriyoruz.

İyi gün dostu olmayalım ve takımımıza destek verelim.

Nur içinde yat Büyük Önder Atatürk

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. Yılında rahmet ve saygıyla anıyorum.

Sen bizim kalbimizde ebediyen yaşayan ölümsüz bir kahramansın.

Senin adını ağzına alamayanlara inat biz seni hep hatırlayacak, adını gündemden hiç düşürmeyeceğiz.

Nur içinde yat Büyük Önder Atatürk.

Haydi kızlar bir daha kazanın!..

Bayan hentbol takımımız iki yenilginin ardından Bolu’yu zor da olsa yenerek moral buldular.

Onlara destek olmaya devam edelim ve Polatlı maçında kızlarımızdan galibiyet bekliyoruz.

Haydi kızlar!..