Bildiğiniz gibi 2. Lig’de maçlar geçtiğimiz hafta sonu başladı. İlk maçımızda deplasmanda Pazarspor’u net bir skor ile 3-0 yendik ve lige 3 puan ile başladık.
Takımımız ile ilgili olarak Ligler başlamadan çeşitli söylemler, eleştiriler ve yorumlar yapıldı. Hepsine saygımız sonsuz, elbette ki eleştiriler yorumlar olacak.
Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim, takımı hiç izlememiş, oyuncular hakkında gerçek anlamda bilgi sahibi olamayan ömrü hayatında bırakın ayağını eline hiç futbol topu almamış olan bazı insanlarında bu takım hakkında yorum yapıyor olmaları çok ilginç…!
Alınan oyuncuların ne zorluklar ile ve kaç kişi tarafından inceleyerek nasıl alındığını çoğu taraftar ve yorum yapan kişiler bilmiyor.
Olsun bizim o yorumları yapanlara da saygımız sonsuz.
Takımımızı geçen yıl ile asla kıyas etmeyeceğim buna taraftarlarımız karar verecek. Ancak bunun içinde bir 5-6 maç sonra bakıp karar vermeliler.
Pazarspor maçından ötürü Teknik ekibimizi ve takım oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum.
Bu hafta Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Amedspor maçı bu anlamda çok daha önem kazanmış oldu.
Lige 3 puanla başlamak süper hele ki deplasmanda, bunu taçlandıracak olanda bu Pazar oynayacağımız Amedspor maçını da güzel bir oyun ile kazanıp 3 puan almak olacaktır.
Amedspor da bildiğiniz gibi Mehmet Alaaddinoğlu ve Üstün Bilgi oynuyor. Ayrıca bir dönem bizde de forma giyen Bursaspor’dan Çağatay Yılmaz’ı da kadrolarına kattılar.
İlk maçlarında benim bu yıl Beyaz Grup’ta play-of şansı gösterdiğim takımlardan biri olan Uşakspor’u 3-1 yendiler.
Dikkat edilmesi gereken ligin yeni ekiplerinden bir takım.
Bu maçı kazanarak (gelecek hafta Kastamonuspor’un lige gelecek yıl tekrardan katılacak olması sebebi ile maç yapmayıp) sonrasında yine kendi sahamızda Zonguldak Kömür ile karşılaşacağız.
Genç dinamik bir takımımız var, her maça kazanmak için çıkan ve mücadele eden bir ekibiz. Bu yüzden bu maçı da ben kazanacağımıza inanıyorum.
Lig uzun soluklu bir maraton bu yüzden ilk haftaları kayıpsız atlatmamız gelecek haftalar adına çok iyi olacaktır.
Taraftarlarımızdan takımımızı şehrimize yakışır şekilde desteklemelerini maç bitimine kadar hiç susmamalarını bekliyorum.
Şimdiden takımımıza teknik ekibimize ve oyuncularımıza başarılar diliyorum.