Her işte olduğu gibi futbol dada işler yolunda gidince kimse bir şey demez, eleştirmez hatta her şey normal mis gibi davranır.
Bunu neden söylüyoruz tabi ki Kırşehir Belediyesporumuz için söylüyoruz.
Geçen hafta of deplasmanında çok iyi oynayıp birçok gol pozisyonundan yararlanamadık ve puansız dönen takımımız için söylüyoruz. Allah'tan rakipler puan kaybettiler de biraz daha bizde nefes alma imkanı bulduk.
Maç hakkında söylenecek çok fazla bir söz yok özetle bizi zorlayacak iki deplasman maçını da kaybettik. Neyse ki bizi takip eden takımlarda puan kaybettiler ve liderliğimiz bu hafta da devam etmiş oldu. Kötü olan alttan gelen ve liderlik için mücadele veren takım sayısı 4-5 iken şimdi 9-10 oldu.
Kırşehir Belediyesporumuzun yönetimi geçtiğimiz hafta sonu yurt dışındaki hemşehrilerimiz ile bir program düzenleyerek bir araya geldiler.
Konu Kırşehir Belediye sporumuza nakdi destek.
Edindiğimiz bilgiye göre beklenilen destek olmadı.
Hoş olsa da bir kereliğine olacak oda taşıma suyu ile değirmenin çalışması gibi olacaktı. Köklü ve kalıcı çözümler bulmamız şart.
Şuan 3.Lig’te mücadele veriyoruz 2. Lige çıkmamız durumunda bundan daha da külfetli olacağını düşünecek olur isek işler daha da zor bir hal alacak…
Peki, ne yapmalı?
Takımın tüm masrafları Kırşehir Belediyesi’nde, bu da hali ile zorluk yaşamasına beden oluyor. Allah’tan sporu ve futbolu seven bir Belediye Başkanımız var da takımı sahiplendi, işler zor da olsa yürüyor.
Mesela bu yılı atlatıp gelecek sezon için daha kapsamlı işler yapabilme adına yurt dışında yaptığı organizasyonun bir benzerini hemen gecikmeden ilimizde de yapılmalı.
Kırşehir Belediyesporumuza maddi destek için herkesin elini taşın altına koyması gerekir.
Bu takım bu şehrin takımı.
Kimler olmalı bu programda?
Elbette Valiliğimiz ve Belediyemiz öncülüğünde yapılacak olan bu toplantıya; Milletvekilleri ilçe belediye başkanları, tüm partili il ilçe ve teşkilat başkanları, STK yetkileri, bu şehirde para kazanıp bu şehrin takımına bu güne kadar destek olmamış olanları ve şehrin zenginlerini ve bu işte benimde emeğim olsun diyen Kırşehirspor sevdalıları çağırılıp hem takım hakkında genel bilgi hem de nakdi yardım ve destek alınmalı.
Bu şekilde bu yılı iyi hem de çok iyi bir yerde tamamlayıp belki de 2.lige yükselebiliriz.
Sonrası için yapılacaklar ile ilgili olarak da her kesimin görüşleri alınıp önümüzdeki sezon için stratejiler geliştirmek zorundayız.
Bu hafta da zorlu Pazar maçımız var. Bu maçta hiç kolay olmayacak. Aslında bundan önceki maçlar da hep zor geçti bundan sonrakilerde öyle final havasında geçecek.
Erdinç Karakaş sarı kart cezalısı onun dışında cezalı, eksik ve sakat oyuncumuz yok.
İlk yarının tamamlanmasına 3 maç kaldı ben bu üç maçta 9 puan alacağımıza inanıyorum.
İnşallah rakiplerimizin maç sonuçlarına göre sevinecek sonuçlar almayız.