BU sezon Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Yeşil Kamanspor, hedefini gelecek sezon için Bölgesel Amatör Ligi olarak belirledi.
Teknik Direktör olarak Yahya Ünal ile anlaşan yeşil-beyazlılar, kadrosuna bir çok futbolcuyu dahil ederek Belediye Başkanı Necati Çolak’tan da desteğini alarak üst liglerde mücadele etmeyi istiyor.
Gazetemiz ‘Umut Haber Kırşehir’in Spor Muhabiri Salih Hançer Yeşil Kaman TV ekranlarına sunucu olarak konuk olurken, Salih Hançer sordu, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak başta olmak üzere Yeşil Kamanspor Başkanı Nedim Kaya, AS Başkan Vehbi Kaya, Yeşil Kamanspor Teknik Direktörü Yahya Ünal, Yeşil Kamanspor Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Avşaroğlu ve Yeşil Kamanspor Futbolcularından Ozan Efe cevapladı.
BAŞKAN ÇOLAK: DESTEĞİMİZ DEVAME DECEK”
Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Yeşil Kamanspor’a her türlü desteği vereceğini ve üst liglerde mücadele etmek için ne gerekiyorlarsa yapacaklarını söyledi.
Başkan Çolak: “Yerel seçimlerdeki en büyük projemiz olan Yeşil Kamanspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımızı söylemiştik. Bugün o dönem vermiş olduğumuz sözün hala arkasındayız ve ilçemizin futbol takımı olan Yeşil Kamanspor’u el birliği ile üst liglerde mücadele ettireceğiz. Bizlerden daha küçük iller ve ilçeler şuan profesyonel liglerde mücadele ederken, Kırşehir’in göz bebeği ve turistlik ilçesi olan Kaman neden üst liglerde mücadele etmiyor bugün bunun sorununu kökten halletmek için buradayız. İnşallah yönetim kurulu arkadaşlarımız ve taraftarlarımız sayesinde el birliği ile önce Bölgesel Amatör Ligi’ne ardından da sağlam gelir elde edecek kaynaklar bulup alt yapıya gereken önemi vererek profesyonel liglerde mücadele ederiz” açıklamasında bulundu.
Muhabirimiz Salih Hançer’in: ‘Başkanım ileride yapılacak kongrende Yeşil Kamanspor’un isminin Kaman Belediyespor olarak değiştirip Belediye sayesinde sabit bir kaynağı olma ihtimali varmı?’ sorusu üzerine Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ise: “Şuan isim değiştirmeyi veya başka bir isimle liglerde mücadele etmeyi düşünmüyoruz. O isim bu isim önemli değil. Bu Kamanspor, Kamanlıların ortak değeridir. Bizler bu takımın ismi Kaman Belediyespor’da olsa Yeşil Kamanspor’da olsa sözlerimizin başında da söylediğim gibi desteğimiz devam edecek. Şuan için böyle bir düşüncemiz yok. Yeşil Kamanspor olarak yolumuza devam edeceğiz” şeklinde görüş bildirdi.
BAŞKAN KAYA: “BU TAKIMA HERKES SAHİP ÇIKSIN”
Yeşil Kamanspor Başkanı Nedim Kaya, bu ligde Kaman’ı en iyi şekilde temsil etmekten başka bir hedef ve düşünceleri olmadığını söyledi.
Teknik heyetin ve futbolcuların lige hazır olmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını anlatan Başkan Kaya, “İlk etap kamp çalışmalarımızı Kaman’da yapacağız. Tabi biz de sezon açılışı yaparak takımımızı taraftarlarımıza tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu ligde Yeşil Kamanspor olarak bütün gücümüzü ortaya koyarak başarılı olacağız” dedi.
Yeşil Kamanspor Başkanı Nedim Kaya, yeni sezona güçlü ve şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak için çaba harcarken, yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarının da bu başarıda bir katkıları olması isterken, “Biz Amatör Ligde hedefi olan bir takım kurarak başlamak istiyoruz. Genç, dinamik ve güçlü bir kadro ile içeride ve dışarıda herkesin gönlünü kazanacağı bir kadroyu en kısa sürede oluşturup, lig hazırlıklarına başlayacağız. Yeşil Kamanspor’a gönül veren herkesi de forma ve kaşkol alarak, takımımıza katkı sunmalarını bekliyoruz. Bir sezon için belirlediğimiz fiyatlar da oldukça ekonomik. Tüm taraftarlarımıza ve Yeşil Kamanspor’a gönül veren herkesi takımlarına maddi katkıda bulunmaya davet ediyorum. Bu takıma herkesin sahip çıkması ve destek vermesi gerekiyor. Ben buradan şahsım ve yönetim kurulu adına bizlere destek veren sayın Belediye Başkanımız Necati Çolak beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AS BAŞKAN VEHBİ KAYA: “YEŞİL KAMANSPOR, KAMANLILARIN ORTAK DEĞERİDİR”
Yeşil Kamanspor’un AS Başkanı Vehbi Kaya ise hedeflerinin Bölgesel Amatör Ligi olduğunu ve bu doğrultuda taraftarlarının yanında olmasını istediğini söyledi.
AS Başkan Vehbi Kaya: “Güzel İlçemiz Kaman’ı hep birlikte çok güzel temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu işler maddi destek olmadan asla olmaz. Tüm halkımız esnaf iş adamları ve siyaset adamlarımız sivil toplum kuruluşları herkes elini taşın altına koymalı. ‘Bizim şehrimiz bizim takımımız’ diyerek herkes destek vermeli. Bu takım tüm Kamanlıların takımı ben Kamanlılıyım, sporu çok seviyorum diyen herkesi desteğe bekliyorum. Çok kaliteli takım oluşturacağız. Yapacağımız futbolcu transferleri çalışmalarımızın başarımızın göstergesi olacak. Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu takımla gurur duyacaksınız. Yeşil Kamanspor herkesin onurudur. Her yerde dile getiriyoruz Kamanspor’a sahip çıkalım destek verelim tüm samimiyetimizle söylüyoruz varsa Yeşil Kamanspor’umuza faydalı olacak Kamanspor’u ileriye taşımak için elini taşın altına koyacak kişiler buyursun gelsin Kamanspor Kulübünün kapıları sonuna kadar açık kulüpte hangi görevi istiyorsalar hazırız gelsinler yer alsınlar.”
AVŞAROĞLU: “KAMANSPOR’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Ak Parti Kaman İlçe Başkanı ve Yeşil Kamanspor Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Avşaroğlu başarılı bir sezon geçireceklerini ve Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseleceklerini söyledi.
Çok iyi bir yönetim kurulu oluşturduklarını söyleyen Avşaroğlu, “Bizler sporun içinden gelen biri olarak Yeşil Kamanspor’umuza her zaman desteğimizi devam ettireceğiz. Bizler bugün bu takım için neler yaparız, bu takımı nasıl üst liglerde mücadele ettiririz diyerek toplandık. Şuan bu takımın iyi bir hocası ve yönetim kurulu üyeleri var. Belediye Başkanımız sayın Necati Çolak’ta desteklerini esirgemiyor ve bizlerle sürekli istişare halinde. İnşallah el birliğiyle bu takımı hak ettiği yerlere çıkarırız” dedi.
YAHYA ÜNAL: “HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIM OLACAĞIZ”
Yeşil Kamanspor Teknik Direktörü Yahya Ünal, “Futbol geçmişini bildiğim bir ile geliyorum. Kamanspor’un potansiyelini biliyoruz. Futbolun önde olduğunu bildiğimiz farklı faaliyetlerinde iyi yapıldığı bir ilçe Kaman, Futbol Federasyonunda da uzun yıllar çalışmalar yürüttüm. Bir proje kapsamında çalışmalar yürütüyoruz. Gençlerin Kamanspor’a kazandırılması için çalışmalar yürüteceğiz. Ben ve oluşturduğumuz ekibimiz, doğru çalışmaların destekçisi olacağız. Bizlerde tesislerde kalacak ve oyuncularla bir arada olacağız. İlçemiz, basın ve kulüp yönetimi ile birlikte Yeşil Kamanspor’u iyi bir noktaya taşıyacağız. Kaman’da iyi bir iz bırakacak ve taraftara da futbol zevki yaşatacağız.” ifadelerini kullandı.
OZAN EFE: “ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM”
Yeşil Kamanspor’un yeni transferlerinden Ozan Efe ise, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Efe sözlerini şu şekilde devam etti:
“Bu sezon yeni bir hoca ve bu işi gönülden seven yönetici abilerimle birlikte Yeşil Kamanspor’u hak ettiği yerlere çıkacağız. Tabiki burada en büyük desteği bizlere esirgemeyen Kaman Belediye Başkanımız Necati Çolak beye teşekkür ederiz. Gerçekten hedefleri olan bir takıma geldim. Stadyumumuz ve tesislerimiz çok güzel. Bu ilçeye şampiyonluk ve daha üst liglerde mücadele etmek yakışır. Bizler de sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak Yeşil Kamanspor’u hak ettiği yerlere çıkaracağız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)