Mucurlular Derneği’nde görev değişimi

VEYSEL EKEN BAŞKAN OLDU

Ankara’da faaliyet gösteren Mucurlular Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısında Veysel Eken Başkanlığındaki ekip işbaşına geldi.
Ankara’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Mucurlular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz hafta sonu Sıhhiye Toros Sokakta bulunan dernek binasında yapıldı.
İki adayın yarışması nedeniyle yoğun katılımın olduğu Genel Kurul Toplantısında Veysel Eken ile Mustafa Lengerli’nin listeleri yarıştı. Pandemi kurallarına uyularak yapılan Genel Kurul sonunda seçimi üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alan Veysel Eken’in listesi kazandı. 
Veysel Eken’in başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Volkan Yavuz, Ozan Gürman, Kıymaz Demir, Ramazan Karacaoğlu, Murat Köksal ve İsmail Yarım’dan oluşurken Denetim Kurulunda ise Adem Koşan, Dursun Ülger ve Ramazan Çelik yer aldı.
Genel Kurul sonunda kendilerine verdikleri destekten dolayı üyelerine teşekkür eden Veysel Eken, Mucurlu olmanın bilinci ile ayrım yapmadan tüm Mucurluları kucaklayacak bir anlayışla dernek tüzüğüne uygun şekilde hizmet edeceklerini söyledi. 
Seçim sonucunun hayırlı olmasını diliyor, Veysel Eken ve ekibine görevlerinde başarılar diliyoruz. (HABER MERKEZİ)