Vali İbrahim Akın, Mucur’u ziyaret ederek ilçede devam eden yatırımları inceledi.
Programına Mucur Kaymakamlığını ziyaret ederek başlayan Vali İbrahim Akın, Kaymakam Kaya Çelik’ten ilçede yürütülen faaliyetler ve devam eden yatırımlar hakkında brifing aldı. Ardından belediyeyi ziyaret eden Vali Akın, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Mucurlu vatandaşlar ve esnaflarla da sohbet eden Vali Akın, yapımı devam eden ve tamamlanma aşamasında olan Mucur Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Mucur Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne tahsis edilen Ahi Konağını da ziyaret eden Vali Akın, gençlere çeşitli kurslar verilen atölyeleri inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.
Ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Mucur’un gelişmesi için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Vali İbrahim Akın, “Mucur ilçemizdeki yatırımları önemsiyor ve takip ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmet sunarken bu hizmetlerin kaliteli ve hızlı olmasını sağlamak. İlimizin önemli bir ilçesi olan Mucur’u daha yaşanabilir ve daha kalkınmış bir ilçe haline getirme gayretindeyiz” dedi.
Vali Akın’ın ilçedeki programı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığında yaptığı incelemeler ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)