Vali İbrahim Akın, Kaman ilçemizde koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere yönelik denetim gerçekleştirdi.
Kontrollü Normalleşme Sürecinde bulunduğumuz bu günlerde il merkezinde olduğu gibi ilçelerde de incelemelerde bulunan Vali İbrahim Akın, Kaman ilçemizde denetim yaparak vatandaşlarımıza ve esnaflara koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
İlçedeki halk pazarı ve esnafları ziyaret ederek rehavete kapılmadan tedbirlere mutlaka uyulması gerektiğini vurgulayan Vali İbrahim Akın, alınan tedbirlerde öncelikli amaçlarının kamu sağlığını korumak olduğunu söyledi.
Salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere riayet edilmemesi durumunda yeni kısıtlamaların gündeme geleceğini esnaflara hatırlatan Vali İbrahim Akın, “Hepimizin birbirinin sağlığından sorumlu olduğu bu dönemde, herkes kendi tedbirini almalıdır. Kamanlı hemşehrilerimizden salgınla mücadele konusunda duyarlılık bekliyoruz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız alınan tedbirlere mutlaka hassasiyet göstermelidir.” dedi.
Vali İbrahim Akın, daha sonra Hükümet Konağını ziyaret ederek Kaman Kaymakamı Şükrü Özcan’dan salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve ilçe hakkında bilgiler aldı.
Vali İbrahim Akın’a ilçe programında Kaman Kaymakamı Şükrü Özcan, Belediye Başkanı Necati Çolak, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanı eşlik etti. (HABER MERKEZİ)