Kırşehir’de göreve başladığı günden bu yana Kırşehir ve ilçelerine giderek sorunları ve çalışmaları yerinde inceleyerek ilgili kurum ve kuruluş yöneticilerinden bilgiler alan Vali İbrahim Akın, son ziyaretini Akpınar ilçesine yaptı.
İlk olarak Akpınar Hükümet Konağını ziyaret eden Vali İbrahim Akın, Kaymakam Bilal Basrı’dan ilçe ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgiler aldı.
Ardından Akpınar Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali İbrahim Akın, daha sonra Akpınar Trafik Denetleme İstasyonu yanına kurulan tünelde yer alan “Yaşam İçin Kısa Bir Mola” sloganıyla başlatılan ‘Yaşam Tüneli’nde de incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.
Trafik kazalarının en alt seviyeye indirilmesi, sürücülerin dikkatli araç kullanması hakkında bilinçlendirilmesi ve kural ihlallerinin azaltılması hedefiyle kurulan tünelde sürücüler emniyet kemeri takılması, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması ve aşırı hız yapılmaması konularında da uyarılıyor.

Vali İbrahim Akın, ilçe ziyareti sırasında yaptığı konuşmasında, ilçede devam eden yatırımların zamanında tamamlanmasının önemine değindi ve bu yatırımların ilçenin gelişmesine önemli katkılarda bulunacağını söyledi.
Akpınar ilçesinin gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “İlçedeki kamu hizmetlerinin kalitesini yüksek tutmak, vatandaşlarımıza hizmeti en iyi şekilde sunmak en büyük temennimiz. Tarım ve hayvancılığın büyük ölçüde yapıldığı ilçemizdeki sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütmekteyiz." dedi.
İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran’ın da yer aldığı ziyarette Vali İbrahim Akın’ın Akpınar programı, ilçe yöneticilerinden çalışmaları hakkında bilgiler alması ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)