Kırşehir’de amatör takım sayısı 4’e düştü!

Teşekkürler Kırşehir Belediyesi…
Başarılar Kaman Belediyesi…

Belediyelerin sporumuza özellikle de futbola katkıları takdir topluyor. Kırşehir Belediyemizin amatör olarak başlattığı takımını önce Üçüncü Lig, hemen ardından İkinci Lige taşıması, belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun desteğiyle oluşturulan yönetim de kaliteli bir takım kurarak PTT 1. Lige emin adımlarla ilerlemesi memnuniyet yaratıyor.
Kaman Belediyemiz de böyle bir yola çıktı. Belediye Başkanı Necati Çolak’ın gayretleri sonucunda; uzun yıllar süper ligde oynamış ve önemli takımlarda Teknik Direktörlük yapmış olan Kırşehir Kaman’lı Yahya Ünal Teknik Direktör olarak, yine uzun yıllar Kamanspor ve Kırşehirspor formalarını giymiş olan Vehbi Kaya da idareci olarak takımın başına getirilmiştir.
Yahya Ünal’ı Kaman’a getirmek büyük başarıdır. Tabii onun Kaman’a gelmesi de büyük özveridir. Belediye Başkanı Necati Çolak’ı kutluyoruz.
Kamanspor Yahya Ünal gözetiminde 15 yeni oyuncu transfer etmiş, oyuncuların konaklaması ve diğer ihtiyaçları için tam teşekküllü bir binayı da tesislere çevirmiştir. Bu yıl BAL ligine çıkmayı planlayan Kamanspor gelecek yıl üçüncü lige çıkmayı hedefliyor.
Yeşil Kamanspor Teknik Direktörü Yahya Ünal, “Futbol geçmişini bildiğim bir ile geliyorum. Kamanspor’un potansiyelini biliyoruz. Futbolun önde olduğunu bildiğimiz farklı faaliyetlerinde iyi yapıldığı bir ilçe Kaman, Futbol Federasyonunda da uzun yıllar çalışmalar yürüttüm. Bir proje kapsamında çalışmalar yürütüyoruz. Gençlerin Kamanspor’a kazandırılması için çalışmalar yürüteceğiz. Ben ve oluşturduğumuz ekibimiz, doğru çalışmaların destekçisi olacağız. Bizlerde tesislerde kalacak ve oyuncularla bir arada olacağız. İlçemiz, basın ve kulüp yönetimi ile birlikte Yeşil Kamanspor’u iyi bir noktaya taşıyacağız. Kaman’da iyi bir iz bırakacak ve taraftara da futbol zevki yaşatacağız.” ifadelerini kullandı.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi Ailesi olarak Kırşehir Belediyemize bize yaşattığı heyecan ve gurur için şükranlarımızı sunuyoruz. Kaman Belediyemize de gösterdikleri özveri ve cesaretleri için teşekkür ediyor, çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyoruz. (HABER: SALİH GÜNER)