“Bütün amacımız hemşehrilerimizin daha güzel bir Kırşehir’de yaşaması içindir” diyen Başkan Ekicioğlu:

“Tasarruflardan sağladığımız kaynakları hizmet ve yatırımlara yönlendiriyoruz”

Kırşehir Belediyesi yaz mevsimini çok iyi değerlendirerek yoğun bir tempo ile asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Şehrin muhtelif yerlerinde yağmurlama boru hattı çalışması, asfalt çalışması ve sert zemin kilitli parke çalışmalarına devam eden Kırşehir Belediyesi Asfalt Plent Tesisi’nin tekrar faaliyete geçmesiyle birlikte şehrin ana arterleri başta olmak üzere bütün mahalle ve sokaklarında asfalt çalışmalarına hız verdi.
Yıllardır ihmal edilen Selafur Bölgesine, kendi tesislerinde ürettiği asfaltın serim işlemini gerçekleştiren Kırşehir Belediyesi’nin asfalt çalışmaları da halkın memnun ediyor.
“Her şey daha güzel bir Kırşehir için” diyen Belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu, Selafur’da devam eden asfalt çalışmalarını yakından takip ederken yaptığı açıklamada, “Kırşehir Belediyesi olarak alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra asfalt ve sert zemin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz şehrimizin muhtelif yerlerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 14 mahallemizde kademeli bir biçimde kanal açma, yağmurlama, dranej boru hattı gibi alt-yapı çalışmalarını tamamladığımız bölgenin asfalt, sert zemin, kilitli parke çalışmalarını tamamlıyoruz. Amacımız şehrimizin altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayıp, Kırşehir’i daha modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirmektir. Bu çalışmalar esnasında tabi ki o bölgede yaşayan hemşehrilerimiz günlük yaşam açısından olumsuz etkileniyorlar, bu konuda da hemşehrilerimizden sabır göstermelerini istiyoruz. Bütün amacımız hemşehrilerimizin daha güzel bir Kırşehir’de yaşaması içindir. Belediye olarak bütün imkanlarımızı zorlayarak, tasarruflardan sağladığımız kaynakları hizmet ve yatırıma yönlendiriyoruz’’ dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)