Vali İbrahim Akın, Kırşehir’in son şehidi olan Şehit P.Uzm.Çvş. Zekeriya Zencirli’nin Kaman’daki ailesini ziyaret ederek babası Hamza Zencirli’ye “Şehadet Belgesi” takdim etti.
Şehit P.Uzm.Çvş. Zekeriya Zencirli’nin Kaman ilçesindeki baba ocağını ziyaret ederek ailesi ile görüşen Vali İbrahim Akın, şehidimizin babası ve kardeşlerine başsağlığı dileyerek “Şehadet Belgesi”ni verdi.
Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dileyen Vali İbrahim Akın, “P.Uzm.Çvş. Zekeriya Zencirli kardeşimiz, herkese nasip olmayacak kadar kutsal olan şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bu toprakları kanlarıyla bizlere vatan kılan şehitlerimize olan borçlarımızı ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine devletimiz gereken desteği vermektedir. Bizler de her fırsatta şehit yakınlarıyla bir araya gelerek acılarını paylaşıyoruz. Bu duygularla tekrar bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.” dedi.
Şehit P.Uzm.Çvş. Zekeriya Zencirli’nin babası Hamza Zencirli de de devletimizin her zaman kendilerinin yanında olduğunu ifade ederek devletimiz ve milletimiz için hayır duasında bulundu.
Kaman ilçe protokolünün de yer aldığı ziyaret, yapılan duanın ardından Vali Akın Şehit P.Uzm.Çvş. Zekeriya Zencirli’nin ailesine ‘Şehadet Belgesi’ni takdim etmesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)