Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ, Başkan Yardımcıları Dr. Deniz Torun ve Ertan Yıldız ile birlikte Akpınar ve Kaman Devlet Hastanelerini ziyaret ederek çalışmaları ve sorunları yerinde tespit ettiler.
Sağlık Müdürü Ali Bulut ve beraberindeki yöneticiler ilk olarak Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne gittiler. Burada çalışmaları hakkında başhekim, sorumlu hekim ve ilgili birim sorumlularından bilgiler alarak karşılıklı istişarelerde bulundular.
Ziyarette sağlık çalışanlarını dinleyerek sohbet eden İl Sağlık Müdürü Ali Bulut ve beraberindekiler hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.
Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut, daha sonra Kaman İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.
Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ, Başkan Yardımcıları Dr. Deniz Torun ve Ertan Yıldız ile birlikte Kaman Devlet Hastanesi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut, hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceleyerek çalışmaları ve sorunları yerinde tespit ettiler. (HABER MERKEZİ)