Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, Kaman ve Akçakent ilçelerinin ardından Mucur’a giderek bir dizi iade-i ziyaretlerde bulundu.
    Geçtiğimiz aylarda bütün üyelerin desteğini alarak AK Parti’den İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Şaban Çelik çalışmalardan fırsat buldukça ilçe ve köylere giderek hem iade-i ziyaretlerde bulunuyor hem de kaymakamların, belediye başkanlarının, emniyet müdürlerinin, siyasi parti ilçe başkanlarının, mahalle ve köy muhtarlarının çalışmalarını ve sorunlarını dinliyor.
    Son olarak ziyaretlerine Mucur’da devam eden Şaban Çelik ve beraberindeki meclis üyeleri, sırasıyla Mucur Kaymakamı Faruk Erdem’i, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ı, Mucur Emniyet Müdürü Mehmet Şenlik’i, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz’ü ve MHP Mucur İlçe Başkanı Durdu Özen’i makamlarında ayrı ayrı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar ve kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundular.
    Kırşehir ve ilçelerinin bütün sorunlarına vakıf olduklarını ve bunları çözmek için el birliğiyle çalıştıklarını belirten Şaban Çelik, “Bizlere bu görev ve sorumluluğu veren hiçbir hemşehrimizin güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız. Bunun için de ilimizin değerli Valisi Sayın İbrahim Akın, İl Genel Meclis üyelerimiz, kaymakamlarımız, daire müdürlerimiz, belediye başkanlarımız ve muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyor, istek ve sorunlarını dinliyor ve çözümü için çaba gösteriyoruz. Bu süreçte bütün hemşehrilerimizin istek ve şikayetlerini dinliyor ve çözmeye gayret ediyoruz” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)