Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Mucur’da kullanım ömrünü tamamlayan içme suyu ve kanalizasyon altyapısı tamamen yenileneceğinin müjdesini verdi.
28 Eylül tarihinde Ankara’da yapılacak olan alt yapı ihalesinin Mucur’un 50 yılının kurtulacağını belirten Başkan Yılmaz şunları söyledi:
“Bir projemizin daha onaylandığını ve en kısa zamanda ilk kazmayı vuracağımızın müjdesini vermekten gurur duyuyorum. İlçemizin altyapı problemlerini gidermek için ilmek ilmek işleyecek içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısı projelerinin inşaat çalışmalarına başlanılacak. Mucurumuzun artan su ve altyapı ihtiyacının uzun yıllar boyunca karşılanabilmesi amacıyla kapsamlı bir proje hazırlandı ve bu proje İller Bankası tarafından onaylandı. Söz konusu proje uygulamaya geçirildiğinde ilçemizin en az 50 yıllık içme suyu ve alt yapı sıkıntısı giderilecek. Kullanım ömrünü tamamlayan içme suyu ve kanalizasyon altyapısı tamamen yenilenecek. Altyapı çalışmalarının yapılacağı cadde ve sokakların üstyapı hizmetleri Belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek. İnsanlarımızın sağlığı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Hedefimiz olan ‘Altyapıda sıfır problem’ ve ‘Mutlu şehir Mucur’ kapsamında hizmet ve yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçemize hayat katacak bu önemli projelerin hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm halkımıza her alanda en iyi hizmeti verme ilkesiyle çalışmaya devam edeceğiz. Merkep ölür kalır semeri, Yiğit ölür kalır eseri.” (HABER MERKEZİ)