Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz:

“Mucur’un 50 yıllık su sorununu çözdük”

Yıllardır özellikle yaz aylarında içme suyu sorunu yaşayan, bu sorununu çevre köylerden temin etmeye çalışan Mucur Belediyesi nihayet su sorununu Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ın çalışmaları ve çabaları sonucu çözümledi. 
Mucur’un 50 yıllık su sorununun çözümlendiğini açıklayan Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz bu konuda kendilerine her türlü destek ve ilgiyi gösteren başta suyun mimarları DSİ Kayseri Bölge Müdürü Okan Bal'a, Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Zeki Özdoğru, Sondaj şube Müdürü Yalçın Şenün, İçme ve Atık Suları Şube Müdürü Metin Üstünkaya, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’ye, Ankara Milletvekili Hacı Turan'a ve emeği geçen herkese Mucur halkı adına teşekkür etti.
Başkan Atılgan Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlçemiz, göreve geldiğimizde ağır bir içme suyu sorunu yaşıyordu. Malum bölgemiz kurak bir bölge ve kaliteli içme suyu sorunu var. Kullanılabilir içme suyu konusunda su fakiri bir ülkeyiz. Önce yapılan çalışmalarda çeşitli kuyularda su çıktı ama asıl bizim istediğimiz kaynağımız buraydı. Biz beklediğimiz umduğumuz suyu beklediğimiz kapasitede bulduk. Bununla birlikte ilçemiz yeni içme suyu depoları ve alt yapı çalışmalarıyla birlikte ilçe halkımız yaklaşık 50 yıl bir su sorunu yaşamayacaktır. Biz bu sorunu çözmenin verdiği huzurla mutluyuz gururluyuz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." (HABER: BEYHAN BALLI)