Yıllardır içme suyu sorunu yaşayan, bu sorununu çevre köylerden temin etmeye çalışan Mucur Belediyesi nihayet su sorununu Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ın çalışmaları ve çabaları sonucu çözümlendi. 
Mucur’un 40 yıllık su sorununun çözümlendiğini açıklayan Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz bu konuda kendilerine her türlü destek ve ilgiyi gösteren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'ye, Kırşehir Valisi İbrahim Akın'a, DSİ Genel Müdür V. Kaya Yıldız'a, DSİ Kayseri Bölge Müdürü Okan Bal'a, Ankara Milletvekili Hacı Turan'a, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’ye, İlçe Kaymakamı Faruk Erdem'e ve emeği geçen herkese Mucur adına teşekkür etti.
Başkan Atılgan Yılmaz, açıklamasının devamında şunları ifade etti:
“Mucurumuzun yıllardır kanayan yarası olan su problemini hamdolsun çözdük. İçme suyu kuyumuz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.  İlçemizde dağı taşı aşarak halkımıza su götürmek için gece gündüz çalıştık çabaladık. Geçtiğimiz aylarda başladığımız sondaj çalışmasının sonunda kuyumuzdan imkansızı başarıp Mucurumuzun 40 yıllık su problemini çözdük. Gelecek 40 yıl için geçici değil kalıcı projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu yatırımımız Mucurlu hemşehrilerime ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Gece gündüz demeden Mucuru suya kavuşturmak için dağda taşta görev yapan çalışanlarına teşekkür ediyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)