Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, altyapı çalışmalarını değerlendirdi:

“MUCURUMUZU MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, ilçede, temiz su, yağmursu ve pis su giderlerinin yenilenme çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “İnşallah Mucurumuzu modern ve yaşanılır ir ilçe haline getireceğiz” dedi.

Mucur’da yapımı ve projesi devam eden Meydan projesi, Alparslan Türkeş Parkı, mahallelere yapılacak parklar ile “Devlet Milletinin Yanında” parolasıyla çıktığımız bu yolda, gelecek nesillerin daha yeşil ortamlarda yaşamasına imkân sağlamakta kararlı olduklarını belirten Başkan Atılgan Yılmaz, “Biliyoruz ki hiçbir hizmet ve eser zahmetsiz olmaz. Alt yapı çalışmalarımız son hızla devam ediyor. İlçemizin 5 mahallesinde devam eden temiz su, yağmur suyu ve pis su giderlerinin yenileme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Zaman zaman yaşanan sıkıntılardan dolayı halkımıza sonsuz özürlerimi iletiyorum. Mucur tarihi bakımından Kırşehir için değerli, bizler için ise değeri ölçülemeyen ana yurdumuz, ana vatanımızdır. Vatandaşlarımızın da desteği ile Mucur’da tamamlanan altyapı çalışmalarımızın ardından asfalt çalışmalarımız başlayacak ve asfaltlanmayan yol kalmayacak” dedi.

Mucur’a 650 Milyonluk bir yatırıma imza attıklarını bildiren Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, “Mucur hizmetin en iyisini hak ediyor. 2 yıl sonra projelerimiz ile Mucur gelişmiş ve değişmiş bir ilçemiz olacak. İlçemizde yapım aşaması bitmek üzere olan Taziye Evimiz, ilçemizin belirli yerlerine oluşturduğumuz geri dönüşüm noktalarımız, bir zamanlar hayal olan TOKİ Projemiz başta olmak üzere bazılarının siz hayal kuruyorsunuz, yapamazsınız, boş vaat dedikleri ne varsa yaptık. Seçimlerden önce verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. Mucur’da ilkleri yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Atılgan Yılmaz, Mucur’da kötü görüntüyü engellemek için her alanda tadilat ve dış cephe çalışmalarını itina ile yürüttüklerini ve Mucur’u güzelleştirmek adına ne gerekiyorsa onu yapacaklarını sözlerine ekledi.  (HABER: BEYHAN BALLI)