Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Mucur’da yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzunun 4 Ağustos günü ihalesinin yapılacağının müjdesini verdi.
Başkan Atılgan Yılmaz, hükümet yatırımlarının bu dönemde oldukça yüksek seviyede Mucur’un aldığını belirtti.
Mucur’a yapılacak yarı olimpik yüzme havuzunun yapımında emeği geçen AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve Ankara Milletvekili Hacı Turan’a teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Mucurumuza TOKİ, Hastane, taziye evi, hayır evi projelerin bir bir hayata geçirdik. Yapımları devam ediyor. Son olarak ise Mucurumuza Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılacak. Mucur ilçemize yapılacak olan, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ihalesi ilana çıkmış ve ihale 4 Ağustos günü yapılacaktır. Mucurumuza hayırlı olsun. Bu yatırımda emeği geçen AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve Ankara Milletvekili Hacı Turan’a teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Hacı Turan, “Mucur ilçemize yapılacak olan, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ihalesi ilana çıkmış ve ihale 4 Ağustos günü yapılacaktır. Mucurumuza hayırlı olsun” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)