Ankara Milletvekili hemşehrimiz Hacı Turan gazetemize açıkladı

Mucur TOKİ ihalesi yapıldı

AK Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan ve Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ın uzun süredir birlikte yaptıkları çalışmalar sonucu Mucur’da TOKİ (Toplu konut İdaresi) tarafından yapılması kararlaştırılan 253 konutun ihalesi geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi.
Mucur Solaklı Mahallesi’nde 253 konut, 4 dükkanlı ticarethane, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesinin yapıldığını ve ihaleye 8 firmanın katıldığını belirten Milletvekili Hacı Turan konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “Mucur ilçemizde yapılması için özel çaba sarf ettiğimiz, Solaklı Mahallesine 253 konut, 4 dükkânlı ticaret, 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi özel statüye alınarak gerçekleştirildi. Bu güzel projeye desteklerinden dolayı Sayın Bakanımız Murat Kurum ve TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a teşekkür ederiz. Tüm Mucurlu hemşehrilerimize hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen ihaleyi kazanan firma yer tesliminin ardından inşaat çalışmalarına başlanacaktır” dedi. 
Bu arada Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz da bir açıklama yaparak, Mucur’a TOKİ yatırımını kazandıranlara teşekkür etti. 
Başkan Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Mucur'un önemli bir eksikliği ve ihtiyacına çözüm bulduklarını belirtti.
Daha güzel ve yaşanabilir bir Mucur için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, görevi devraldıkları günden bu yana doğru ve önemli projeleri hayata geçirdiklerini aktardı. Bir süredir teknik ve fiziki çalışmalarını sürdürdükleri "Mucur Toplu Konut" projesinde mutlu sona ulaştıklarını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:
"Söz verdiğimiz gibi ilçemizde 253 konut, 4 dükkanlı ticaret alanı, 1 cami inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenleme işi, diğer yaşam alanlarının olduğu ihale sürecine 8 firma katıldı. Yapılacak değerlendirme sonrasında kısa sürede inşaat aşaması başlayacak. Daha önce Mucur'un önemli ihtiyacı olan su sıkıntısını uzun yıllar yetecek şekilde giderdik. Şimdi de toplu konut projesini hallettik. Hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum. Bu projede bize destek veren emeklerini, yardımlarını esirgemeyen AK Parti Ankara Milletvekilimiz Hacı Turan ve AK Parti Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli'ye teşekkür ediyorum." (HABER: BEYHAN BALLI)