Milletvekili Hacı Turan’ın yakından takip ettiği

Mucur Hastanesi’nin ihalesi onaylandı, yapımına başlanıyor

Kırşehirli hemşehrimiz AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan ve Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’nin girişimleri sonucu Mucur ilçemize yapılması kararlaştırılan ve geçtiğimiz Mayıs ayında ihalesi gerçekleştirilen 25 Yataklı Mucur Devlet Hastanesinin onaylandığı ve önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağı bildirildi.
Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan, Mucur ilçemize yapılması planlanan yeni Devlet Hastanesi’nin plan ve projesinden, yapılacak alanına kadar her şeyini yakından takip ediyordu.
İhale sürecini de yakından takip eden ve geçen Mayıs ayında ihalesi yapılan Mucur Devlet Hastanesi’nin ihalesinin 27 Ağustos tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığı ve inşaatına en kısa sürede başlanıp, temeli atılacağını belirten Milletvekili Hacı Turan, yeni Mucur Devlet Hastanesi’nin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Milletvekili Turan, “Yaklaşık 3 yıl önce yatırım programına aldırdığımız Mucur eski Karayolları binasının olduğu yeri yapılması planlanan Mucur devlet Hastanesi Mucur Belediye Başkanımız Sayın Atılgan Yılmaz’ın talebiyle gerekli imar değişiklikleri yapılarak Sağlık Meslek Lisesi yanında bulunan hazineden devrini yaptırdığımız Pancar Şefliğinin yerine kaydırılmış olup, bu sayede okul ile birleştirilerek Sağlık kampüsü haline dönüştürülecek olan 25 yataklı Mucur Devlet Hastanesi’nin 12 Mayıs günü ihalesi yapılmıştı. Sağlık bakanlığımız ihaleyi onaylanacak süreç tamamlanmış oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yaparak yapımına başlanacaktır. Hastanemiz tüm Mucurlulara hayırlı olsun” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)