Kırşehir İl Özel İdaresi 2020 yılı çalışma programında yer alan Mucur ilçemizin Susuz-Palangıç, Susuz-Yeniköy, Karakuyu-Rışvan ve Aydoğmuş Köy içi yol yapım çalışmaları tamamladı.
 İl Özel İdaresi 2020 yılı asfalt ve yol yapım çalışmalarını, planlanan programlar çerçevesinde aralıksız sürdürüyor.
İl Özel İdaresi bu kapsamda yol genişletme ve tüm alt yapı çalışmaları biten Mucur ilçemize bağlı Susuz-Palangıç, Susuz-Yeniköy, Karakuyu-Rışvan ve Aydoğmuş Köylerinde yürütülen toplam 13 km’lik I.Kat sathi kaplama asfalt yol çalışması tamamladı.
Susuz-Palangıç 3 km, Susuz Yeniköy 4 km, Karakuyu-Rışvan 4 km ve Aydoğmuş Köyü 2 km  I.Kat Sathi Kaplama Asfalt yol çalışması bitirilerek vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu.
Yol yapım çalışmaları hakkında açıklama yapan Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, “Yol yapım çalışmalarımızı planladığımız programlar dâhilinde gerçekleştiriyoruz. Amacımız köylerimizde bulunan yol konforlarını artırmak ve vatandaşlarımızın güvenilir ulaşım ihtiyaçlarını gidermektir. Mucur ilçemizin köylerinde yaşayan hemşerilerimizin rahat ve güvenli bir şekilde yolculuğunu tamamlaması için yol yapım çalışmaları yapılarak hemşerilerimizin hizmetine sunulmuştur. Yol çalışmaları biten köylerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yol yapım çalışmaları tamamlanan Köy muhtarları ve köy sakinleri yapılan yeni yollarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz ve tüm ekiplerimize yol yapımında gösterdikleri büyük gayret ve özverileri için teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)