AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kaman İlçesi köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçe ve köylerine yapılan hükümet yatırımları anlatarak muhtarların istek ve taleplerini dinledi.
Kaman ilçesi köy ve mahalle Muhtarlar buluşmasına; AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Kaman İlçesi İl Genel Meclis Üyeleri ile diğer yetkililer ve Kaman İlçesi'nin köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Kaman ilçesi köy ve mahalle muhtarlarıyla Kaman Halk eğitim merkezi konferans salonunda bir araya gelen Milletvekili Mustafa Kendirli, bu istişare toplantılarıyla amaçlarının ortak aklı ön plana çıkararak yapılacak hizmetlerin en iyisini işbirliği ve güç birliği içerisinde yapmak olduğunu belirtti.
İstişare kültürünü bir gelenek haline getirdiklerini ve millete hizmet etme gayelerinin her geçen gün bu toplantılar ile daha verimli ve planlı hale getirdiklerini belirten Milletvekili Kendirli; “Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımızla belli zamanlarda bir araya gelerek daha iyi hizmet ve yatırımlarımız için istişarelerimize devam ediyoruz. Bugün İl Genel Meclis Başkanımız, Kaman İlçesi İl Genel Meclis üyelerimiz, Özel İdare Genel Sekreterimiz ve diğer kurum amirlerimizle Kaman İlçesi köy ve mahalle muhtarlarımızın tüm ihtiyaç ve taleplerini dinledik. Birçok konuda Kaman’da bulunan köy sorunlarımızı çözmüş bulunuyoruz ve bundan sonra yapılacak olan çalışma ve yatırımlarımızı muhtarlarımızla istişare ettik. Bugüne kadar muhtarlarımızla hep iletişim halinde olduk, olmaya devam ediyoruz, muhtarlarımızın köy ve mahalleleri ile ilgili aktardıkları sorunların çözülmesi için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz İnşallah, bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte sürekli iş birliği ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaman köy ve mahalle muhtarları da köylerine yapılan her bir hizmet için Milletvekili Mustafa Kendirli’ye, İl Genel Meclis Üyelerine ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri nezdinde tüm ekibe teşekkür etti. Toplantı karşılıklı istişare ve görüş alışverişleri ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)