Kendirli: “Halkın kolay ulaşımı ve kolay kullanımı esas alınarak, şeffaf yönetim ve sosyal devlet ilkeleri ön plana çıkartılarak yapılacak bu kamu binaları, aynı zamanda devletimizin gücünü, vatandaşına yönelik şefkatini ve insan odaklı hizmetini de gözler önüne serecektir”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Çiçekdağı ilçesine yeni hükümet konağı ve emniyet hizmet binası yapımı için İçişleri Bakanlığının onay verdiğini, yeni kamu binalarının en kısa sürede yapımına başlanacağı müjdesini verdi.
Yeni hükümet konağının 2 bin 500 metrekare kapalı alana, emniyet hizmet binasının da 500 metrekare kapalı alana sahip olacağını ifade eden Milletvekili Kendirli, projelere ilişkin zemin etüdü, mimari detay, hesaplama ve peyzaj/altyapı işlemlerinin Kırşehir Valiliğince yürütüleceğini kaydetti. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla kamu binalarında mutlak suretle yöresel mimariye uygunluğun esas alınacağının altını çizen AK Partili Kendirli, “Başta deprem olmak üzere her türlü doğal afete, yangına karşı dayanıklı ve kullanışlı olacak yeni hükümet konağı ve emniyet hizmet binamızın Çiçekdağı ilçemize, Kırşehir’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Mustafa Kendirli, “Vatandaşlarımıza, hemşerilerimize layık bir hükümet konağı ve emniyet binası için gerekli girişimlerde bulunarak, binaların yapımı için ilk onayı aldığımız müjdesini vatandaşlarımızla paylaşıyorum. İçişleri Bakanlığımız binaların yapımına dair onayı vererek, projelerin hayata geçirilmesi için Kırşehir Valiliğine proje ve ihale dosyalarını hazırlaması talimatını verdi” açıklamasında bulundu.
Çiçekdağı’na yapılacak yeni kamu binalarının ilçenin sembol yapıları arasında yer alacağına olan inancını dile getiren Milletvekili Kendirli, “Çiçekdağı hükümet konağı ile ilçe emniyet hizmet binası, vatandaşlarımızın şehre dair belleklerinde yer edinecektir. Halkın kolay ulaşımı ve kolay kullanımı esas alınarak, şeffaf yönetim ve sosyal devlet ilkeleri ön plana çıkartılarak yapılacak bu kamu binaları, aynı zamanda devletimizin gücünü, vatandaşına yönelik şefkatini ve insan odaklı hizmetini de gözler önüne serecektir” diye konuştu. 
Kendirli, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde birçok ülkenin yatırımlarını durdurduğu, halkına sağlık hizmeti dahi veremediği bir dönemde AK Parti iktidarının birbiri ardına dev sağlık tesislerini hizmete aldığını, yollar başta olmak üzere yeni yatırımların startını verdiğini, bu yatırım ve hizmet furyasından Kırşehir’in de payına düşüne aldığını ve almaya devam edeceğini anlattı. 
AK Parti Kırşehir Milletvekili Kendirli, Çiçekdağı yeni hükümet konağı ve ilçe emniyet hizmet binası yapım işinin en kısa sürede başlayacağına inandığını belirterek, Kırşehir Valiliğinin söz konusu kamu binalarının en kısa sürede hizmete girmesi için gerekli çalışmaları yapacağını kaydetti.  (HABER MERKEZİ)