Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Baran Çiçekdağı İlçemize yeni atanan Kaymakam Burhanettin Yavaşi’ye makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunup başarılar dilediler.
Ziyarette Çiçekdağı ilçemize yapılacak yatırımlar ve hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette bu yıl ve gelecek yıl Çiçekdağı ilçemize yapılacak olan yatırım ve programların ilçemize, köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olması dilendi.
Kaymakam Yavaşi de ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür etti. Çiçekdağı ilçesini daha ileriye taşıyabilmek için ortak akıl ve istişareler ile birlikte çalışacaklarını ifade etti.
YATIRIMLARA İNCELEME
Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi, Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz ve beraberindeki heyet İl Özel İdaremiz tarafından yapımı gerçekleştirilip hizmete sunulan, su, alt yapı ve yol çalışmalarını ve şuan diğer çalışmalarımızın devam ettiği köylerimizde incelemelerde bulundular.
Daha sonra Çiçekdağı Gölcük köyünde, köy muhtarı ve köy sakinleri ile bir araya gelen heyet, köylülerimizin talep ve isteklerini dinleyip çeşitli istişarelerde bulundular.
Köylerimize yapılan hizmet ve çalışmaların vatandaş tarafından takdir edildiğini görmenin memnuniyeti ve teşekkürleri kabul eden İl Genel Meclis Başkanı Seyfi ve Genel Sekreteri Yılmaz daha sonra Çiçekdağı ilçemizden ayrıldılar.(HABER MERKEZİ)