Akçaağıl Köyü Muhtarı Osman Güçlü:
“Köyüme yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır”

Kırşehir merkeze bağlı Akçağıl Köyü’nde 2014 yılında muhtar seçilen ve 5 yıllık görev süresi içinde köyünün pek çok sorununu çözümleyen Osman Güçlü, 31 Mart seçimlerinde ikinci kez muhtarlığa aday oldu.
2014-2018 yılları arasında Akçaağıl köyünde yaptıkları hizmetleri anlatan Osman Güçlü, “Köyüme yaptığım hizmetler. Yeni dönemde yapacağım hizmetlerin teminatıdır” dedi.
Köyünde ekibi ile yapmış olduğu hizmetleri dile getiren Akçaağıl Köyü Muhtarı Osman Güçlü, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“2014 yılında muhtar adayı olurken köy halkına verdiğim pek çok vaadlerimi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Köyümüze vermiş olduğum hizmetlerden bazılarını kısaca anlatayım. Köyümüzün 2500 metre temiz su borusunun hattını yenilettik. 30 senedir susuz kalan mahallelerin içme suyuna çözüm bulduk. Mezarlığın içine parke taş, duvarlarını küpeşte yaptırdık. Tamamen virane olmuş okulun tamiratını ve okul bahçesinin duvarını yaptırdık. Mezarlık yolu dardı, vatandaşların izni ile yolu genişletip duvarını yaptırdık. Vatandaşlarımızın yardım ve destekleriyle köy camimizi ve lojmanını yeniledik. Yine vatandaşların yardımı ile köyümüze köy konağı ve Kur’an Kursu yaptırdık. Köy halkımızın yardımı ile yanmış olan bir köylümüzün evini yaptırdık. Devletimizin imkanları ile köyümüzde harabe olmuş evlerin uçuntularını temizlettik. Köyümüzün ara yollarına parke taş ve kumlama yaptırdık. Köyümüzün meradaki tapuların işlemine çözüm getirdik. Köyümüzün temiz olması için çöp kutusu (konteynır) getirdik. Köyümüzün harabe olmuş Orman binamızın çatısını yaptırdık. Köyümüzün arazi geçit yollarına büz döşettik. Köyümüzün okul yolunun köprüsünü yeniledik. Köyümüzün mahalle aralarına kanalizasyon, olmayan yerlerine kanalizasyon getirdik. Allah nasip ederse 2019 yılı döneminde tekrar muhtar adayıyım. Yapmış olduğum hizmetlerin devamını getireceğim.” (HABER: BEYHAN BALLI)