Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjde açıklamasını Yozgat, Sivas, Kırşehir ve Niğde'de çok sayıda vatandaş ekranlardan heyecanla takip etti
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Karadeniz'de doğal gaz keşfine" yönelik "müjde" açıklamasını Kırşehir'de vatandaşlar ilgiyle izledi.
Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını iş yerinden takip etti.
Erdoğan'ın verdiği müjdeden büyük bir memnuniyet duyduğunu, keşfedilen doğal gazın enerji fiyatlarının düşmesine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:
"Bundan önceki birçok hükümet doğal gaz ve diğer enerji kaynaklarını bulmak için uğraştı ama AK Parti hükümetine ve Cumhurbaşkanımıza nasip oldu. İnşallah kuyular güzel bir şekilde açılır. Ülkemizin şu dar günde buna ihtiyacı vardı. Bu ihtiyaçlar karşılanır ve tüketiciler de yarı fiyatına kullanır. Bunu da Cumhurbaşkanımızın yapacağından ben eminim."
Arkadaşının iş yerinde açıklamayı takip eden vatandaşlardan Abdullah Koçyiğit de ekonomiye ve istihdama katkı sağlayacak müjdeden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
Koçyiğit, "Bu haberi aldık, çok sevindik. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Daha güzel günlere geleceğiz. İşsizlere iş imkanı açılacak. İnşallah devamı getirilecek diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. (AA)