AK Parti’den üç dönem Kırşehir Milletvekili seçilen Mikâil Arslan, Kamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, hemşehrileriyle sohbet etti.
Dernek Başkanı Cahit Aydındurmuş, AK Parti’den üç dönem Kırşehir milletvekili seçilen Mikail Arslan’la biraraya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bugün davetimize icap eden Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Mikail Arslan Bey'e teşekkür ediyorum. Davetimize gelen Mikail Bey, Kamanlı hemsehrilerimizle sohbette bulunmuşlardır. Kendilerine ve diğer misafirlerimize şahsım ve yönetim denetim adına teşekkür ederim” dedi.
Mikail Arslan da Kamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Buradaki arkadaşlarımızın da çok değerli işler yaptıklarını biliyoruz. Böyle topluluklarında güzel çalışmalara imza atacağını biliyoruz. Tabi biz zaman zaman Ankara’ya gidiyoruz, İstanbul’a gidiyoruz. Çok fazla Kırşehir’de bulunmasam da elimizden geldiğince davetlere katılıyoruz. Özellikle Kırşehir açısından bu tarz dernekler camialar çok önemlidir. Şehrimizin Ankara’da, İstanbul’da ve birçok ilde dernekleri var. Ben öncelikle Süt Birliği Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlere küçük baş büyük baş hayvanlar konusunda çok yardımcı oldular. Kırşehir’de Türkiye’de bu konuda en çok destek alan iller arasında yer alıyor. Bu sayede güzel yerlere geldik. En azından üretimde Nevşehir’e yakın olmamız gerekiyor. Hemen hemen hayvancılıkta birbirimize yakınız. Şu anda 100 bin tona yakın üretim yapıyoruz. Süt üreticilerimizde bu durumdan çok memnunlar. Birlik ve beraberliği bu şekilde sağlıyoruz. STK’lar olsun dernekler olsun bu şekilde oluşuyor. Birlikte hareket ederek ve birlikte çalışarak daha güçlü oluruz. Birlik ve beraberlikle ekonomimizi daha da güçlendireceğimize inanıyorum. Bizim bir araya gelişlerimizde sıkıntı var. Dedikodulara ve çekişmelere çok fazla vakit ayırıyoruz. Toplumsal hastalıkların en büyük sebebi de zaten eleştirmektir. Dolayısıyla dedikodu üzerine gıybet üzerine siyaset yapılmaz. İnsanların birbirine güveni biter. İnsanları bir araya getiren şey sevgidir. Birbirimizi sevmeliyiz saymalıyız ki hep birlikte güçlenelim. Çünkü Kırşehirimizin de, Kamanımızın da, tüm ilçe ve köylerimizin de hizmete ve yatırıma ihtiyacı var. Ben sivil toplum kurulularımızın önemli olduğuna inanıyorum. Bundan sonra da daha sık birlikte olmalıyız” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)