İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, yatırım çalışmaları sürüyor...

Kaman'da Yeniköy-Hirfanlı arası Asfalt Çalışması Başladı

Kaman’da yıllardır asfalt yapılması için bölge köylülerince talep edilen ve İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci’nin girişimleri sonucu nihayet yapımına başlanan Yeniköy-Hirfanlı arası 9,3 kilometrelik yolun asfaltlanması sevinçle karşılandı.
Konuyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Ak Parti Kaman İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci, “Köylülerimizin yıllardır talep ettiği Yeniköy-Hirfanlı arası yolun asfalt çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Seçimin üzerinden geçen yaklaşık 13 ay içerisinde İl Genel Meclisi olarak yapmış olduğumuz birçok büyük proje gibi bu yol çalışması da bize nasip oldu.
1,6 Milyon TL’ye mal olacak bu çalışma Kaman’ımıza ve bölge köylerine yapılan en güzel yatırımlardan bir tanesi olarak halkımıza hizmet sunacaktır. Ayrıca, yıllardır üstyapı ve yol problemi olan İsahocalı Köyümüzün asfalt ve yol yapım çalışması bu yıl içerisinde bitirilerek köy halkımızın hizmetine sunulacaktır,” dedi.
İl Genel Meclis Üyesi olarak verdiği sözlerin arkasında durarak ilçemiz tarihinin en geniş kapsamlı alt yapı çalışmalarına devam etiğinin altını çizen Emre Demirci, “Kırşehir Valiliğimiz, Kaman Kaymakamlığımız ve Kırşehir İl Genel Meclis Başkanlığımız ile İl Özel İdaremizin destekleri ile 2019 yılı içerisinde Savcılı Kurutlu, Hirfanlı, Kargınkızıközü, Esentepe ve Bayramözü Köylerimizin alt yapı sorunlarını çözerek halkımızın hizmetine sunmayı başardık.
2020 yılının ilk yarısında ise Ömerkahya, Kargınselimağa, Yeniköy, Kekilliali, Savcılı Kışla, Yelek, İbrişim ve Değirmenözü Köylerimizin kolektör çalışmalarını ise hızı bir şekilde başlayıp bitirmeyi planlamaktayız.
Kaman’ımızın 51 pare köyünün tamamının alt yapı, üst yapı, yol gibi tüm sorunlarını söz verdiğimiz gibi takip edip, aciliyet ve önem sırasına göre çözüme kavuşturmak için muhtarlarımız ve köy halkının taleplerine yetişmeye çalışıyoruz,” dedi. (HABER MERKEZİ)