Kaman İlçemizde İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Yapıldı.    
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Kaman' da bir araya geldi. 
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Kaman ilçemizdeki toplantı öncesinde Kaman Şehit Yusuf Erdoğdu Ortaokulu, Kaman Borsa İstanbul Fen Lisesi ve Kaman Şehit Bayram Kara Ortaokulu' nu ziyaret etti.  
Okulların genel durumları hakkında okul idaresinden bilgiler alan İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, halen devam eden DYK ve “Telafide Bende Varım” Etkinliklerine katılan öğrencilerle bir süre sohbet etti. 
Öğrencilerle birlikte etkinliklere katılan İl Müdürü Alpaslan, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldı. 
Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle toplantıya geçen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, son yapılan 2021 LGS ve YGS sınavları hakkında ilçelerin genel durumları hakkında ilçe milli eğitim müdürlerinden brifing aldı. 
Öğrencilerin sınav başarıların daha da artırılması için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, DYK kurslarının genişletilerek tüm öğrencilerin faydalanır duruma gelmesi gerektiğinin üzerinde durdu. 
Alpaslan, 6 Eylül' de okulların açılması ile ilgili ön hazırlık çalışmaları tamamlanması gerektiğini, hijyen ve temizlik konularına okulları son derece önem vermelerinin şart olduğunu vurguladı. (HABER MERKEZİ)