Elvan: “Gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini göstermek istiyoruz”

MHP Genel Merkezi 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam etti. Kaman Belediye Başkan adayı Kenan Elvan oldu.
Kaman’da iki dönemdir MHP’den Belediye Başkanlığı görevini yürüten Erhan Talu’nun yerine aday gösterilen Kenan Elvan, bir açıklama yaptı.
Elvan, “Kamanımızı sevgi, şefkat, kardeşlik, dolu bir ilçe haline getirmek, makama değil gönüllere talip olmak için Genel merkezimiz, İl ve ilçe teşkilâtlarımızın ortak kararı ile MHP Kaman Belediye Başkan adayı oldum. Bu kutlu davada bu zamana kadar bize öncülük ve liderlik etmiş Kaman Belediye Başkanımız Sayın Erhan Talu beye yapmış olduğu hizmetler ve bıraktığı birbirinden güzel miraslar için en kalbi duygularımla teşekkür ederim.
Devralacağımız bu bayrağı daha ileriye taşıyarak Kamanımıza en iyi şekilde hizmete devam edeceğiz. Halka hizmet hakka hizmet düsturundan kesinlikle ayrılmayacağız. Çıktığımız bu hayırlı yolculukta rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.
Bilindiği üzere MHP daha Kırşehir Çiçekdağı İlçesi Belediye Başkan Adayını İsmail Yılmaz olarak açıklarken, Kırşehir, Mucur, Akçakent, Akpınar, Boztepe belediye başkanlarını da önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracağını bildirmişti. (HABER: BEYHAN BALLI)