Kırşehir İl Özel İdaresi 2020 yılı çalışma programları kapsamında yer alan Merkez, Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Mucur ve Kaman ilçesi köyleri köy içi yol yapım ve bakım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2020 yılı yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında; vatandaşların daha rahat ve sorunsuz kullanımı için köy içi yol bakım ve onarım, stabilize bakım ve yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor.
Bu kapsamda kollektör sistemleri, içme suyu şebeke hatları ve diğer tüm alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm köylerimizde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince devam ettirilen yol yapım işlemleri tüm hızıyla devam ederken, bu kapsamda planlı ve programlı bir şekilde yol bakım ve onarım çalışmalarına önem verdiklerini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz; “2020 yılı sonuna yaklaşırken alt yapı çalışmaları tamamlanan köylerimizde yol bakım-onarım ve yapım işlerimiz kapsamında planladığımız programlar dahilinde köy içi yol yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yol konusunda sıkıntı yaşamamasıdır. Bu kapsamda ekiplerimizin çok yoğun çalışması sonucu toplamda 75 km’lik merkez ve tüm ilçe köylerimizin bir çok köy içi stabilize yol ve bakım çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız, yapımı tamamlanmayan, eksik kalan diğer ilçe ve köylerimizdeki yol yapım çalışmalarımızda planladığımız şekilde koordineli olarak devam edecektir” dedi.
Yol yapım çalışmaları tamamlanan Köy muhtarları ve köy sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz ve tüm ekiplerimize yol yapımda gösterdikleri büyük gayret ve özverileri için teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)