Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaretlerde bulunarak Akçakent ve Kaman’da yapılan çalışmaları yakından inceledi.
İlk olarak Akçakent’te ki yol yapım çalışmalarını inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik yapmış olduğu ziyarette şunları kaydetti:
“Akçakent ilçemizin Boğazevci-Yetikli arasına yapılacak olan 8 km’lik yol hazırlık çalışmalarını İl Genel Meclis üyelerimizle beraber inceledik.
Millete hizmet etme yolunda, hükümet yatırımlarımız ülkemizde olduğu gibi,  ilimizde de hız kesmeden devam ediyor. Köylerimizde yaptığımız yol yapım çalışmaları bizim için son derece önemlidir. Özel idaremiz bu konuda çok özverili çalışmalar yapıyor.
Hemşerilerimizin yaşam koşullarını daha kaliteli hale getirmek, onların talep ve isteklerini takip etmek her zaman birinci önceliğimiz olmuştur.
Amacımız köylerimizde hemşerilerimize kaliteli, rahat, konforlu ve güvenilir ulaşım imkânını sağlamaktır. Yapılacak olan yolun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum”
İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik ve beraberindeki heyet daha sonra Kaman İlçesi Özel İdare Şantiyesine geçerek burada Kaman İlçemizin köylerine yapılacak çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. 
İl Genel Meclis Başkanı Çelik burada yaptığı açıklamada:
“Kaman ilçemizde, ilçe Özel İdaremizin şantiyesini İl Genel Meclis Üyelerimiz ile ziyaret ettik. Şantiye ziyaretimizde görevli, işçi ve çalışan kardeşlerimizle bir araya gelip hasbihal ettik. Kaman ilçemize bu yıl yapılacak olan çalışma ve hizmetler konusunda istişarelerde bulunduk.
Hemşerilerimize en güzel hizmetleri ulaştırmak adına elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye devam ediyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)