CHP Kırşehir eski Milletvekili Hüseyin Bayındır, Pazar günü yurt genelinde kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yaşadığı Mucur ilçemize bağlı Karacalı köyünde kutladı.
Evinin çevresini Türk Bayraklarıyla süsleyen Hüseyin Bayındır, 30 Ağustos sabahı köye davul-zurna ekibi getirip birlikte İzmir Marşı söylediler.
Hüseyin Bayındır, “Büyük Önderimizin kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize ve milli bayramlarımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Ancak bazıları bizlere milli bayramlarımızı kutlatmamak için çeşitli gerekçeler uydursa da bizler milli bayramlarımızı daha da coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz. Bizler Zafer Bayramını her yerde kutlarız. Ankara’nın göbeğinde de Mucur’un Karacalı yönünde de kutlarız.
Atatürk ve silah arkadaşları 98 yıl önce 30 Ağustos'ta yurdumuzu düşmanlardan temizleyerek büyük bir zafere imza atmıştır. Bizler her zaman olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, belirlenmiş olan hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz. Büyük taarruz sayesinde, vatan toprakları düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelemiz hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 98'inci yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bundan sonra ki yıllarda da kutlamaya devam edeceğiz. Bizlere bu kutsal toprakları emanet eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Zafer Bayramını yürekten kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın demokrasi, yaşasın Atatürk Cumhuriyet.” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)