Belediye’nin asfalt ve kilit parke çalışmalarını yakından takip eden Başkan Ekicioğlu:

“HEDEFİMİZ SORUNSUZ, MODERN VE YAŞANILIR BİR KIRŞEHİR OLUŞTURMAK”

Başkan Ekicioğlu: “Bizim kimseyle problemimiz, kavgamız, kısır çekişmelerimiz yok. Kaldı ki bunlara ayıracak zamanımız da yok. Kırşehir ve hemşehrilerim bizlerden hizmet bekliyor. Ben hemşehrilerime verdiğim bütün vaadleri yerine getirmek için gece gündüz uğraş veriyorum. Yapılacak çok işimiz var.”

Kırşehir Belediyesi tarafından yolların şehir ulaşımına daha uygun hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken şehir genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Yıllardır ihmal edilen mahalle, cadde ve sokaklarda alt yapı çalışmalarının tamamlanıp üst yapı çalışmalarına geçtiklerini, bu çerçevede yolları asfaltladıklarını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Bu yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Koronavirüs nedeniyle gelirlerimizin düşmesine rağmen bütün imkânlarımızı zorlayarak yıllardır ihmal edilen, unutulan mahalle, cadde ve sokaklarımızda altyapı çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Asfaltlama çalışmalarımızın yanı sıra sert zemin, yani parke taş döşeme çalışmalarımız da devam ediyor. Tek hedefimiz Kırşehir’i çağdaş ve modern bir hale getirmektir. Belediye ekiplerimiz ayrıca, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını de titizlikle gerçekleştirmektedir. İlimizde belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt yolların ve kaldırımların bozulan kısımlarının onarılması; stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi çalışmalarımız da devam ediyor.
Kındam Mahallesi, Değirmendere mevkiinde ikamet eden hemşehrileri ile biraraya gelerek taleplerini dinleyip, “Sorunlara birlikte çözüm üretiyor; bu şehri, ortak akılla hep birlikte yönetiyoruz” diyen Başkan Ekicioğlu, şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdükleri çalışmaların hızla devam ettiğine dikkat çekerek, “Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir. Bunun için de Belediye olarak bütün imkanlarımızı kullanıyor, bu yaz mevsimini en iyi şekilde değerlendirmenin çabası içindeyiz. Hedefimiz sorunsuz, modern ve yaşanılır bir Kırşehir. Bunun için yola çıktık ve vatandaşlarımızın desteğiyle bunu başaracağız. Bunun içinde şehrimizi üst ve altyapıda sorunsuz bir il haline getirmeyi planlıyoruz. Tüm hayallerimizi süsleyen şeyler Kırşehirli hemşehrilerimin layık olduğu hizmetler. Hayallerimizi bir bir gerçekleştirirken de, yolları, parkları, sokakları, caddeleri ve mahalleleriyle pırıl pırıl, cıvıl cıvıl ve tertemiz bir şehir görmeyi arzu ediyoruz. Bizim kimseyle problemimiz, kavgamız, kısır çekişmelerimiz yok. Kaldı ki bunlara ayıracak zamanımız da yok. Kırşehir ve hemşehrimin bizlerden hizmet bekliyor. Ben hemşehrilerime verdiğimiz bütün vaadleri yerine getirmek için gece gündüz uğraş veriyorum. Çünkü yapılacak çok işimiz var” dedi.(HABER: SALİH GÜNER)