Mucur'da şok eden görüntü...

BU GENÇLER BUNU HAK ETMİYOR

Kırşehir'in alt yapı anlamında en aktif olan ilçesi Mucur'da Şehit Polis Gökhan Ünaldı Yaz Futbol Okulu açılışına genç futbolcular büyük ilgi gösterdi.
Gençleri kahve köşelerinden ve bilgisayar başından uzaklaştırmak için her fırsatta gençleri spora davet ederken, Mucur’da Şehit Polis Gökhan Ünaldı Yaz Futbol Okulu açılışına hiçbir ilçe yöneticisinin ilgi gösterip katılmaması gençleri ve ailelerini üzdü.
Açılışa genç sporcular ve takım çalıştırıcıları haricinde hiç kimsenin katılmamasını üzüntü ile karşılayan aileler, “Nerede bu futbolu yöneten insanlar? Nerede bu siyasetçiler, oda başkanları ve ilçe yöneticileri? Kırşehir’de düzenlenen Yaz Spor Okulu’na Valimiz, Milletvekilimiz ve ilimizi yönetenler katılırken, Mucur’da neden bu tabloyu göremiyoruz. Neden bu gençlere sahip çıkıp, spora teşvik etmiyoruz. Mucur’u yönetenler o kadar boş açılışlara ilçe yöneticileri tam teşkilat katılırken, bu pırlanta gibi gençlerin yanında olmak bu kadar mı zordu?. Helal olsun sizlere devam edin böyle! Bizler mücadelemiz gençlerimizin geleceği için sürdüreceğiz. Sizler ise o koltuklarınıza iyi sahip çıkın aman gelir birileri oturur! Bu gençler hepimizin. Bizler çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup, sevdikleri spor dallarına katılmalarını sağlamak istiyoruz. Ancak ilçemizde ne yazık ki gençlere gereken ilgi ve destek verilmediğini üzüntü ile görüyoruz. Kırşehir’de futbola niye sahip çıkmıyoruz. 2. Lig’te mücadele eden Kırşehir Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig’teki Yabanlıspor’un altyapısına bu gençler kazandırılamaz mı? Takımlarımız hep dışarıdan futbolcu ile ayakta kalacak? Bu konuda Kırşehirimizin değerli Valisi Sayın İbrahim Akın’ın Mucur’da spor yapmak isteyen gençlere de sahip çıkmasını istiyoruz” dediler. (HABER SALİH GÜNER)