Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, modern araç, ekipman ve personeli ile 2018 yılının ilk 7 ayında da yoğun bir mesai harcadı. 7 gün 24 saat vatandaşlar için nöbet tutan itfaiye, geçtiğimiz 7 ay içinde 366 yangına müdahale etti, 140 kurtarma operasyonu, 20 Trafik Kazası, 104 Sulama ve Su baskını gerçekleştirdi.
Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 2018 yılının ilk 7 ayını yoğun bir mesai ile geçirdi. Gece gündüz demeden Kırşehir merkezde vatandaşların can ve malını korumak için nöbet tutan Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz 7 ay içinde 366 yangına müdahale etti. Bunların yanında 140 kurtarma operasyonu gerçekleştiren Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 20 trafik kazası ve 921 çeşitli görev olmak üzere olayda önemli rol oynadı. 20 Adet Tatbikat eğitimi verildi Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangın, trafik kazası ve kurtarma operasyonu gibi olayların yanı sıra istenmeyen olayların yaşanmasını engellemek için de çeşitli kamu kurum ve kuruluşlara yönelik eğitim çalışmalarını 2018 yılında da sürdürdü. Bu kapsamda gerçekleştirilen eğitim çalışmalarında kurumlara eğitim hizmeti verildi. Toplam 20 adet tatbikat eğitimi verdi.
Önce tedbir "Önce tedbir" politikası ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, kentteki 232 işyerini de olası yangın ve kaza gibi tehlikelere karşı denetledi.
(HABER MERKEZİ)