Yeşil Kamanspor Antrenörü Yahya Ünal:

“BAL’da Kırşehir’i en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Yeşil Kamanspor’un Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi'nde şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan Antrenör Yahya Ünal, Kırşehir'i yeni sezonda BAL'da temsil etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun doğru bir karar verdiğinin altını çizen Antrenör Ünal, "1.Amatör Küme'de şampiyonluğu zaten sonuna kadar hak etmiştik. TFF daha önce pandemi nedeniyle ligi tescil ederek şampiyonluğumuzu onaylanmıştı. Daha sonra Yabanlıspor ile oynayacağımız baraj maçının bir türlü oynanmaması nedeniyle endişelenmeye başlamıştık. Çünkü çoğu futbolcumuz Yeşil Kamanspor'da ayrılmıştı. Baraj maçı için oyuncuları tekrar toparlamak ve onları maça hazırlamak zor olacaktı. Bu nedenle TFF'nin bizi direkt olarak BAL'a alma kararı en doğru ve adil karar olduğunu düşünüyorum. İnşallah BAL'da başta Kırşehir'i olmak üzere Kaman'ı başarıyla temsil ederiz" dedi.
OYUNCULARIMIZIN VE BAŞKANIMIZIN EMEĞİ ÇOK FAZLA…
Antrenörü Yahya Ünal, Kırşehir 1. Amatör Küme'de Yeşil Kamanspor’un yaşadığı șampiyonlukta çok fazla emeği olan Kulüp Başkanı Nedim Kaya ile Başkan Yardımcı Vehbi Kaya ve futbolculara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Nedim ve Vehbi Kaya'nın Yeşil Kamanspor için önemli bir değer olduğunun da altını çizen tecrübeli antrenör, şampiyonlukta futbolcuların olduğu kadar Başkan Nedim ve Vehbi Kaya'nın da çok fazla emeği olduğunu ifade etti. (HABER: SALİH GÜNER)