Kırşehir İl Özel İdaresi, 2021 yılı asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında yer alan Akpınar İlçesi Hacıselimli- Karaova köyleri arası ve Çalıburnu köyü yol yapım çalışmasını tamamlandı.
Alt yapı ve tüm yol dolgu işleri tamamlanan Hacıselimli ve Karaova köylerini birbirine bağlayan 7 km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı ve Çalıburnu köyü Taşkovan Mahallesi 1 km I.Kat Sathi Kaplama yol yapım çalışması gerçekleştirildi.
Yol yapım çalışmalarını Akpınar Kaymakamı Fatih Özcan, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz ve beraberindeki teknik heyet ile birlikte yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Yol yapım çalışmaları inceleme ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik; “Hemşerilerimizin, köylerimizin her alanda en iyi hizmeti alması için gece gündüz demeden koşturuyoruz. Milletimize hizmet etme yolunda, hükümet yatırımlarının ülkemizde olduğu gibi,  ilimizde de hız kesmeden devam ediyor, Özel İdare ekiplerimizin yoğun çabası sonucu tamamladıkları köy yollarımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Özel İdare Genel Sekreteri Yılmaz ise; 2021 yılı yol yapım çalışmalarımıza tüm hazırlıklarımızı yaparak başladık. Yol yapım çalışmalarımız planladığımız programlar dâhilinde köylerimizde devam edecek. Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yol konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak, rahat, konforlu ulaşım yapmalarını sağlamaktır. Yol yapım çalışmaları biten köylerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik ve Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz, yol yapım çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı ekiplerimize teşekkür ettiler. (HABER MERKEZİ)