AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir kongre tarihinin belli olduğunu açıkladı

AK PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ 18 EYLÜL’DE

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir AK Parti’nin merakla beklenen kongre tarihi hakkında bilgiler vererek “Kongreden önce de sonra da İnşallah birlik beraberlik içerisinde kimseyi ötekileştirmeden çalışmalar yaparak, durmadan yola devam edeceğiz” dedi.
Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Ali Demir “Sizlerin de yakından takip ettiği üzere tüm Dünya amansız bir salgın ile mücadele ediyor, Ülkemizde bu Pandemi sürecinde ciddi tedbirler alındı, bu tedbirler kapsamında bir erteleme gerçekleşmez ise Allah da izin verirse 18 Eylül, Saat:18:00’da Terme Otel’de kongremizi gerçekleştireceğiz. AK Partiye gönül vermiş, kadrolarında görev almış her kardeşim çok iyi bilir ki AK Parti’de görev talep edilmez, görev verilir. Sizin talepkâr olmanızdan daha ziyade partimizin her bir bireyinin sizi orada görmek istemesi daha önemlidir. Bugün Dünyada Pandemi ile Mücadele de Türkiye gerçekten İlk 3’te ise bunun tek bir sebebi var; o da 18 yıllık iktidarımızda yaptığımız büyük yatırımlardır” diye konuştu.
“PARTİMİZ DE KAPIMIZDA GÖNLÜMÜZDE SONUNA KADAR AÇIK.”
AK Parti Teşkilatı olarak hiçbir zaman ayrım gözetmediklerinin altını çizen Demir şöyle devam etti:
”Yaşadığımız bu güzel topraklarda öyle büyük Âlimler yaşamış ki hiç biri insan ayırmamış. Aşıkpaşa Garipnamesi’nde birlik beraberlik içerinde ancak muzaffer oluna bilineceğini anlatmış, Hacı Bektaş’ın düsturu "GELİN CANLAR BİR OLALIM" derken kimi ayırmış? Topraklarımızı Şereflendirmiş Yunus Emre " Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, Dünya kimseye kalmaz" derken kimi yok saymış. Çağa damgasını vuran namı Dünya'ya yayılan Mevlana Celaleddin-i Rumi "Hiç bir milleti ve insanı ayıplamayınız” demiştir. Bu sözlerin daha fazlası bu topraklarda yoğruldu, suyuna ekmeğine havasına bulaştı, Kimin gücü yeter ayırmaya? Partimiz de, kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açık. Allah razı olsun kıymetli hemşerilerimizden tedbirlere uyarak gerçekten kapımızı çalıyorlar. Dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Biz önce Allah'ın rızası sonra kıymetli hemşerilerimizin derdi ile dertlenmek için buradayız. Ne gizli bir ajandamız, ne kimseye kinimiz olabilir.
“RECEP TAYYİP ERDOĞAN BİR BABA, BİR AĞABEY OLMUŞTUR.”
“Merkez İlçe Başkanlığı olarak Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Yeni üye kazanma çalışmalarını asla ihmal etmemeye çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. 2023'te 15 milyon üyeye ulaşmış olacağız’ sözleri üzerine partimize yeni kardeşlerimizi dâhil etme sürecindeyiz.
“Recep Tayyip Erdoğan sadece öncülük eden bir genel Başkan değil ömrünü bu ülkenin geleceğine vakfeden bir baba bir ağabey olmuştur. Bu ülkede ona gönül veren insanlar nereden geldiklerini asla unutmadılar. Yokluklar imkânsızlıklar içerisinde geçti ömrümüz, şimdi çok şükür geldiğimiz noktayı önce Allah’a sonra buna vesile olan Sayın Genel Başkanımıza borçluyuz. Kongreden önce de sonra da İnşallah birlik beraberlik içerisinde kimseyi ötekileştirmeden çalışmalar yaparak, durmadan yola devam edeceğiz. Sizlerin vesilesi ile bir kez daha kıymetli hemşerilerimizden Pandemi sürecinde maskesiz dolaşmamalarını, sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uymalarını rica ediyor sağlıklı günler diliyorum.” (HABER MERKEZİ)