Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümünü Kırşehir’de de coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümünü Kırşehir’de de coşkuyla kutladık.
Cumhuriyetimizi kurup bizlere emaret eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyoruz.
Evet, böyle bir duygu içinde Kırşehirime ve ülkeme bakıyorum.
Her gece koynuna alıp uyumak istersin… Başını ellerinle okşamak, sıcak nefesini hissetmek ve sen dalıncaya kadar da saatlerce saçlarını koklamak istersin… Bambaşka bir duygudur bu… O’nun masum yüzünde Yaradan’ın kudretini görürsün…
Bazen olur ki içindeki coşkun sevgi kabarır… Kendini tutamaz, poposuna bir ısırık atarsın…
Ağladıkça daha sevimli olur sanki!...
Ya da sımsıkı sarılır, ciğerine sokmaya kalkarsın… Tüm bunların ardından Yaradan’a bin kere, milyon kere şükredersin. Ve o tadı, olmayanların da tatması için dua edersin…
Bu duygular ile büyüttüğünüz, çocuklarınız şerefsizler tarafından tecavüz edilip, katledilmesine rıza gösteriyorsanız siz insan olamazsınız…
Yukarıda yazılı olan metni bir anne sadece yürek feryadı ile dile getirmiş, aslında çok daha şeyler yazmış ama biz buraya yazamadık!
Her insanın hatta her ANA olanın çocuklarını yavrularını koruma ve güvende olmasını istemesi kadar sıradan bir şey yoktur.
Geçtiğimiz haftalar da Gaziantep’te bir sokak düğününde 12 yaşında bir çocuğu canlı bomba olarak kullanıp 30 tanesi çocuk tam 54 cana kıydılar bunu yapan da PKK terör örgütü idi.
Yine geçen gün 3 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edip katleden şerefsiz (insan demeye dilim varmıyor) tutuklanıp ceza evine gönderildi.
Bu örnekleri çoğaltıp hepimizin sinirini bozmak istemiyorum. Ülkemizde yılda yüzlerce buna benzeyen olaylar yaşıyoruz ve bu kanunlar böyle kaldığı sürece yaşamaya da devam edeceğiz…
İşin kötü tarafı da Allah korusun şehit haberlerinde olduğu gibi bu konuya da alıştırılıyor olmamız olacaktır.
Her işte olduğu gibi ateş düştüğü yeri yakıyor, nasıl ki şehit aileleri kadar hiç birimiz o şehide üzülemiyorsak, tecavüze uğrayıp sonra katledilen çocukların annesi kadar da kimse üzülemez bu duruma. O yüzden bunların bu hayatta yaşamasına kimse imkân vermemeli. Eğer kendi çocuklarına bu işler yapıldıktan sonra “devletin verdiği karara razıyız cezasını çeksin “deyip, hapis yatmasına rıza göstermeyi normal karşılayabiliyorlarsa varsın bu böyle kalsın…
Eminim empati kurduklarında bırakın idam edilmesini onu yapan kişiyi kendi elleriyle öldürmek isteyeceklerdir…
Durum bu kadar vahimken neyi bekliyor Meclis…?
Bu canileri her kulvarda destekleyip leşlerini almaya gidenler, mitinglerinde bunların bayraklarını açan, terörist başı Öcalan´ı lider kabul edip ülkemizin şehitleriyle alay eden köpekler şuanda bu mecliste bulunduğu için mi yapılmıyor…
Yoksa ABD mi bize kızar yada AB bizi birliğe almaktan mı vazgeçer…?
Kim ki devletin parasını alıp bu namussuzlara destek oluyorsa tüm haklarımız haram zıkkım olsun ve buna sebep olan kim varsa yazıklar olsun! Buna vesile olanlar bu dünya da da ahrette de bu şehitlerin ve bu masum çocukların vebalinden asla kurtulamayacaklardır.
Devletimiz OHAL yasasını çıkarttı, hemen ve derhal idamı da çıkartmalı.
Bu OHAL derhal PKK´ya da uygulanmalı, Doğu´da ve Güneydoğu´da bu örgüte destek veren kurum, kuruluş ve kişilere de hemen müdahale edilmelidir?
Öcalan posterleriyle İstanbul´un göbeğinde terör estiren alçaklara da izinsiz müdahale yapılmalıdır.
AKP’ ye kapatma davası açan Cumhuriyet başsavcıları neden PKK destekçisi HDP denilen partiye müdahale edemiyor?
Hala “dağa çıkmasından mecliste olması daha iyidir” sözleri ile kendimizi avutuyoruz.
Atatürk’ün kurmuş olduğu parti olan CHP’de PKK sevicisi Sezgin Tanrıkulu hala nasıl siyaset yapabiliyor? Can Dündar hala nasıl yazı yazabiliyor?


Kaç gün geçti darbe girişiminin üzerinden ve hala idam konusu Meclise gelmedi! Getirilmedi… Getirtilmedi..
Devletine başkaldıranın, askerine, polisine kurşun sıkanın, sivil vatandaşı bombalayanların, 3 yaşındaki çocuğa tecavüz edebilecek kadar alçaklaşıp kanı bozulanların,10 yaşındaki kızı dağa kaldırıp parçalayıp organlarını alanların ve bunlara destek verenlerin başını istiyoruz!
Cennet mekân Abdülhamit Han’ın da dediği gibi “Hak Arayan Varsa Hakkını Verin, Baş Kaldıran Varsa Başını Kesin! Bu kansızlar kanı bozuklar baş istiyorlar o halde devlete düşen baş almaktır…”
Bizden sonraki nesiller rahat etsin istiyorsak idamı getirip asalım bu şerefsizleri başka çözüm yok…