Kırşehir’in Kaman ilçesinde bulunan Hirfanlı Baraj Gölü, Optimist Yelken Yarışları’na ev sahipliği yaptı. Genç sporcuların kıyasıya mücadele ettiği yarışlar, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Düzenlenen yarış programını Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, Kırşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Yıldırım, Kaman Kaymakamı Engin Tok, Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci ve Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Çakmakçı da yakından takip etti.

Metin İlhan'dan Çiğdem Haber'e Özel Açıklamalar!
Metin İlhan'dan Çiğdem Haber'e Özel Açıklamalar!
İçeriği Görüntüle

Yarışlarda sporcular, rüzgâr ve suyla mücadele ederek dereceye girebilmek için büyük çaba gösterdi. Katılımcılar ve ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği organizasyon, Hirfanlı Baraj Gölü’nün su sporları açısından sahip olduğu potansiyeli bir kez daha gözler önüne serdi.

Yetkililer, bu tür organizasyonların gençlerin spora yönlendirilmesi ve Kırşehir’in spor turizmine katkı sağlaması açısından önemli olduğunu belirterek, benzer etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman