Kırşehir Belediyespor, bu sezon da başarılı bir grafik çiziyor ve aldığı başarılı sonuçlarla play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Elbette Kırşehirsporumuzun aldığı her başarılı sonuç hepimizin göğsünü kabartıyor ama bu başarı da öyle sanıldığı gibi kolay olmuyor.
Düşünün 1,5 sezondur taraftar desteği olmayan, geliri olmayan bir takım nasıl ve nereye kadar götürülür ki?
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun kişisel çabaları, Vali İbrahim Akın, Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ve Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz’un desteği ile bir takım nereye kadar gidebilir ki?
Bakın grubumuzdaki takımların maddi boyutuna?
Bir Eyüpspor… Bir futbolcusunun 4 milyon lira olduğunu düşünürseniz şampiyonluk için 30-40 milyon lira harcadığını da anlarız sanırım.
Bunlara 30 milyon harcayan Sakaryaspor, 25 milyon lira harcayan Vanspor, 15 milyon lira harcayan Süper Lig’teki Antalyaspor’un altyapısı Bodrumspor, Rize’nin altyapısı Etimesgut Belediyespor gibi takımları da eklerseniz onların harcadığı paraların kat ve kat altında mütevazi bir bütçe ile şampiyon Eyüpspor’un altında 7-8 milyon lira harcayarak ikinci sırayı elde eden Kırşehir Belediyespor’un da büyük başarısı olsa gerek.
İki sezondur sponsor bulamadığı için göğüs reklamsız çıkan bir takımı düşünün. Sadece bir Belediye Başkanı ile birkaç sivil toplum kuruluşu başkanı ile 7-8 yöneticinin kişisel çabaları ile büyük bir başarıya imza atıp, tarihinde ilk kez play-off yolunda emin adımlarla ilerlediği için herkesin gıpta ile bakıp hayranlıkla izleyip kutladığı Kırşehir Belediyespor’a artık herkesin maddi destek vermesi gerekiyor.
Yarın play-off maçlarına çıkacağız ve televizyon ekranlarında Kırşehir Belediyesporumuzu göğsümüz kabara kabara izleyeceğiz, ama nedense iş paraya gelince ortadan sıvışacağız!
Var mı böyle bir Kırşehir ve Kırşehirspor sevdalılığı?
Sporda siyasetin olmaması gerekir. Dün Kırşehir Belediyespor’un başında AK Parti’li bir Belediye Başkanı ve onun uygun gördüğü bir başkan ve yönetim vardı, herkes o takımın etrafında kenetlenmiş ve iki sezonda iki şampiyonluk coşkusu yaşamıştı Kırşehir…
Bugün Kırşehir Belediyesi’nin başında CHP’li bir Belediye Başkanı var. Üstelik siyaset yapmayan, hele hele sporda hiç siyaset yapmadığı için yönetimini her partiyle gönül vermiş kişilerden ve tamamen sivil toplum kuruluşlarının oluşturmasına imkân sunan bir Belediye Başkanı var: Selahattin Ekicioğlu. 
Tek kişinin maddi desteği ile zoru başaran, sanki yıllardır sporda yöneticilik yapıyormuş gibi profesyonelce çok uygun bir takım kurup, play-off’a adını yazdırmaya ramak kala bu takımı tek başına çaresiz bırakmayarak Kırşehir Belediyespor’a herkesin, hele hele her siyasetçinin destek vermesi gerekir diye düşünüyorum.
Dünyada, ülkemizde ve Kırşehirimizde yaşanan pandemi herkesi maddi anlamda büyük sıkıntıya itti biliyoruz. Ama sıkıntıların ve sorunların paylaştıkça azalacağını da bildiğimiz için Kırşehir Belediyespor’umuza bu süreçte herkesin karınca, kararınca destek vermesi halinde başarıya ulaşacağımıza da inanıyoruz.
Bugüne kadar Kulüp yöneticilerinin bir çok başlattığı kampanyalarda gerekli maddi destek elde edilemedi, çalınan kapılar her boş çıktı. Çaresizce tüm imkanları zorlayarak takımı bugünlere getirenler yalnız bırakıldı. 
Bugün AK Parti’den, yani iktidardan bir milletvekilimiz, muhalefetten bir milletvekilimiz var. Bunlar siyaseti, kişisel çekişmeleri bir kenara bırakıp Kırşehir Belediyespor’a maddi destek bulmak zorundadırlar. Gerçi AK Parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli’yi bu sezon hiçbir maçta Ahi Stadı’nda göremedik, inşallah play-off maçlarında görürüz. Ayrıca bu süreçte takımımıza maddi kaynak yaratarak bu başarıya bir nebze olsun katkısı olur diye düşünüyoruz.
Lütfen artık kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp, sen-ben kavgasını unutup Kırşehir ve Kırşehirspor çatısı altında birlikteliğimizi ortaya koyup dosta düşmana bunu gösterelim.  
Gerekli maddi desteği bulamadıkları için mücadele ettikleri 3. Lig’te küme düşmemek için kıvranan komşu iller Yozgat ve Nevşehir’i unutmayalım. Onlar kıvranırken, Kırşehir Belediyesporumuzun TFF 1. Lig’ine çıkmak için başarıdan başarıya koştuğunu aklımızdan çıkarmayalım ve bu süreçte ihtiyaç duyduğu 2-3 milyon liralık maddi desteği sağlayıp; hep birlikte şampiyonluk sevincini birlikte yaşayalım.
Eğer Kırşehir TFF 1. Lig’i düşünüyorsa, ya da Kırşehirspor’un 1. Lig’te temsil edilmesi isteniyorsa yapılacak tek şey pamuk eller cebe…
Böyle zor bir süreçten geçerken, Kırşehir’in ve Kırşehirlilerin o şampiyonluğa öyle çok ihtiyacı var ki!..
Haydi hep birlikte sporun barış ve kardeşlik olduğunu unutmadan Kırşehirspor çatısı altında kenetlenip maddi destek vermeye…