Dekan olmasının ardından gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in tebrik telefonunda bir açıklama yapan Tamer Demir, ömrünü sağlık hizmetine adadığını, Çanakkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne dekan olarak atanmasıyla bu çalışmalarına daha çok önem vereceğini söyledi.
Kendisini kutlayan bütün hemşehrilerine teşekkür eden Tamer Demir “Bir Kırşehirli olarak böyle önemli bir göreve atanmamdan memnuniyet duyan, telefonla tebrik eden bütün hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah beni böyle bir göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Bütün mesaimizi başarılı olmak ve gerek Tıp Fakültesi’ne, gerekse 18 Mart Çanakkale Üniversitemize yararlı olmanın çabası içinde olacağım” dedi.
TAMER DEMİR KİMDİR?
1998-2000 Uzman doktor görev yaptı. 2000-2006 Yrd. Doç. Dr., 2006-2012 Doç. Dr. olarak çeşitli hastanelerde görev yapan Tamer Demir, 2012 yılında profesörlüğe yükseldi. 2013-2015 Fırat Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı‘na atanan ve bu görevine bugüne kadar sürdüren Demir, Türk Oftalmoloji Derneği üyesi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak 48 yaşında, evli üç çocuk babası olan hemşehrimiz Prof. Dr. Tamer demir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. (HABER: SALİH GÜNER)
Muhabir: TE Bilişim