TFF 2. Lig Grup kura çekimi geçtiğimiz günlerde yapıldı ve Kırşehir Belediye Sporumuz yine Kırmızı grupta yer aldı.
İnşallah kazasız belasız ve hastalıkların olmadığı bir sezon yaşarız.
Dünyada ve Ülkemizde olduğu gibi Kırşehir’imizde de Koronadan dolayı büyük bir ekonomik sıkıntı var.
Bu her sektörü etkilediği gibi Futbolu da oldukça etkiledi.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım…
Bundan dolayı herkesin yaşadığı sıkıntıları bizlerde fazlasıyla yaşıyoruz. Ama bunu bahane etmiyor, yeşil-beyazlı bayrağımızı ligde zirve yarışı içerisi içinde olması için transfer çalışmalarımızı ince eleyip sık dokuyarak yapıyoruz.
Grupları değerlendirecek olursak; Beyaz gruba nispeten daha iyi bir gruba düştüğümüzü söyleyebilirim.
Aslında takımların isminden çok daha önemli olan aldıkları oyuncuların kalitesi ve uyum sağlamalarıdır.
Bu yüzden tüm takımların şuanda şansları eşit her ne kadar birçok takımın aldığı oyuncuları biliyor olsak ta durum bu.
Kırşehir Belediye spor olarak hoca ile anlaşma yaptıktan sonra yaklaşık 1 aydır oyuncu arayışına girdik ve büyük oranda birçok oyuncu ile de resmi anlaşma sağladık.
Oyuncu alım konusunda şunu şiddetli bir şekilde söylemek isterim ki kılı kırk yarıyoruz.
Öyle ki birkaç oyuncu ile bile çok küçük pürüzlerden dolayı Kırşehir Sporumuzun ve şehrimizin parasına helal getirmeme adına vazgeçtik.
Elbette ki bu şehrin takımını bir üst lige çıkartmak en çok yönetimin isteyeceği şeydir.
Bunun olabilmesi için öncelikle Şehrin bu takıma sahip çıkması şart. Hem maddi hem de manevi anlamda.
Bu şehirde para kazanan birçok firmanın ve Kırşehir Spor sevdalılarının öncü olması gerekir.
Takımımıza her konuda sahip çıkan valimize Belediye başkanımıza Milletvekillerimize (sadece Kırşehir de olan vekillerimiz değil diğer illerdeki vekillerimiz),Siyasi Partilerimizin İl İlçe başkanları, İlçe belediye başkanlarımız STK’larımız kendini Kırşehirli hisseden ve Kırşehirli gören her kesimin elin i taşın altına koyması ile ancak başarı mümkün olabilir.
Daha önce de birçok kez zikrettiğimiz gibi bu takım ne yönetimin, ne belediyenin, ne valiliğinin takımı değil bu takım Kırşehir ve Kırşehir spora gönül vermiş her kesimin takımıdır.
Ne mi yapmalı; maçların başlamasından yaklaşık 3 hafta sonra yani ekim ayından itibaren maçlar yüzde 30 oranında seyircili izlenilebilecek tabi hastalıkta artma olmaz ise bu yüzden kombine mutlaka alınıp takıma katkı sağlanmalıdır.
İlerleyen günlerde şehrin Valisi, Belediye Başkanı, milletvekilleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, STK’ları, öncü firmalar ile görüşmeler mutlaka yapılacak ve destekleri istenecektir.
Bu anlamda cefakâr ve vefakâr taraftarlarımızı ve basınımızı ayrı bir yere koyuyorum ki onlar bizim hep destekçimiz oldular olamaya da devam edeceklerdir.
Mütevazı bir bütçe ile kurulmaya çalışan bir takımımız var takdir edersiniz ki 25-30 milyon bütçeleri olan takımlar ile mücadele etmemiz için bu yukarıda saydığımız işlerin olması gerekir.
Elbette ki bizlerde o kadarlık bir bütçe olsun demiyoruz ama eşit şartlarda oynayabilme adına belli bir desteğin olması şart.
Unutmamalı ki bu destekler ne kadar çok olur ise Bu takımın bir üst lige çıkması o kadar kolaylaşacaktır.
Son olarak şunu bir kez daha söylemekte fayda görüyorum; Yönetim Kurulu olarak alınan ve alınacak olan her oyuncuyu çok geniş kapsamlı inceliyor hem bütçe hem takımın dokusuna uygun ve karakteri de düzgün olan oyuncular ile anlaşmaya çalışıyoruz bu konuda herkesin içi rahat olsun…
Anlaşamadığımız oyuncular ile ise kesinlikle yukarda bahsettiğim kriterlere uymadığı için anlaşılmadığınız da bilmenizi isterim…
Sevgi ile kalın…