Ligin ikinci yarısının ilk maçında Turgutluspor’u 2-0 yenerek ligde averajla 3.sıraya yükseldik. 
Maçın neredeyse tamamında üstün olan tarafın biz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 
Hatırlayacağınız gibi maç öncesi yazdığım yazıda da bu maçı kazanacağımızı ve üst sıralardaki yerimizi pekiştireceğimizi dile getirmiştik.
Turgutluspor çok iyi bir takım 3-4 tane çok iyi oyuncuları var. Bu yüzden bazı anlarda bizi zorladılar. Özellikle maç 1-0 iken dakikalar 60-80 arasını gösterdiğinde biraz geriye yaslanmamız neticesinde yükleme yaptılar ama netice bulamadılar. Sonrasında 2. golü bulunca rahatladık aslında ilk yarı da ikinci ve üçüncü golü bulacak ataklar yaptık, ama netice alamadık.
İkinci devreye güzel bir başlangıç yaptık ve çok haklı bir galibiyet aldık.
Kardemir Karabükspor maçı sonrasında da söylemiştik bu maçta alınan sonuç bize net bir takım bilgisi vermez ancak Turgutlu maçını kazanmamız halinde daha doğru bilgiler elde ederiz demiştim. Şu anda takım olarak iyi olduğumuzu, ancak ilerleyen haftalar da hep üzerine koyarak gideceğimizi düşünüyorum.
Hocamızın da takım üzerinde çok büyük katkısı olduğunu da söylemeden geçemeyiz. Oyuncularımız gerçek yerlerinde oynadığında takıma nasıl büyük katkı sağladığı da oynanan oyunda net bir şekilde görüldü.
Oyuncularımız her zamankinden çok daha hırslı mücadeleci ve kaybetmeme adına ellerinden geleni yaptılar. Bizim takımın en büyük özelliği kolay gol yemiyor olmamız. 
Şuan ligin en az gol yiyen takımıyız. Attığımız gol de maç başına yaklaşık 1,5 gol. Bu da kötü değil.
Bizim galip geldiğimiz bu hafta da Eyüp ile Pazarspor’un berabere kalması diğer taraftan Sakarya ile Konya berabere kaldı. Diğer taraftan Sivas ile Kırklareli de berabere kaldılar.
Bu alınan sonuçlar bizim için maç öncesinde de dediğimiz gibi 8-10 puanlık bir kazanç sağlamış oldu.
Futbolda şiddete şiddet ile karşılık vermenin hiçbir zaman doğru olmadığını söylemiştik. Doğru olanı oyuncularımız sahada verdiler ve maçı haklı bir galibiyetle 2-0 kazanıp gereken cevabı vermiş oldular.
Maçta 1 sarı kartın haricinde kart görülmemesi de hakemin ve dışarıdaki kişilerin oyuna ne kadar az etki ederse o kadar maçın iyi gittiğini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Çok centilmence bir maç oldu.
Bundan sonra Etimesgut maçına hazırlanacağız. Aslında bu maç şimdi daha da çok önem kazandı, hem 2 haftadır galibiyetimizi seriye bağlama açısından hem de 3 maç sonrasında (Etimesgut-Kastamonu-Konya) Eyüp ile oynayacağımız maça kadar puan kaybetmememiz halinde belki de bizi liderlik konusunda çok önemli bir sıraya getirmiş olacaktır. 
Başta teknik ekibimizi sonrasında oyuncularımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Bu çocuklar çok daha güzel işler yapacaklar yeter ki Kırşehir spor sevdalıları bu takıma sahip çıkıp destek olsunlar.