Kırşehir Belediyesporumuz hafta sonu Adıyaman 1954spor ile karşılaştı ve maçı farklı kazandı.
İlk yarının başlarında iki net pozisyonu değerlendiremeyen takımımız, bu yarıda kalemize hiç gelemeyen konuk takım maçın son dakikasında kalecimizin de büyük hatası ile golü buldu ve ilk yarı 1-0 yenik kapamış olduk.
2. yarının hemen başlarında Uğur’un müthiş kafa golü ile durumu berabere getirdik.
Daha sonra 65. dakikada bu kez rakip kalecinin hatasını Tugay gole çevirdi ve durumu 2-1 e getirdi.
80. dakikada Emre’nin akıl dolu ara pası ile golcümüz Sinan durumu 3-1 yaptı. Yine Sinan’ın 85. dakikada orta sahadan alıp attığı jenerik gol ile durum 4-1’e geldi. Son olarak 90+ da Emre’nin golü maçın skorunu belirlemiş oldu.
İlk 2 haftada 4 puan bizim için gerçekten çok önemli oldu. Maçta öne çıkan oyuncular kim derseniz? Aslında tüm takım çok iyi oynadı hepsini tebrik ediyorum.
Benim dikkatimi çekenler bu maç özeli için söyleyecek olur isek; Sinan çok kaliteli bir forvet çok iyi top saklıyor ve adam geçiyor tek sorunu biraz kilo fazlalığı var, Uğur ve Turgay’ı çok beğendiğimi söyleyebilirim. Defansımız neredeyse sıfır hata ile oynadı.
Takımın hocası Selahaddin Dinçel karizmatik oyuncular üzerinde etkinliği fazla ve oyunu iyi okudu. Taraftarımız maçın cumartesi oynanmış olması sebebi ile çok fazla ilgili değildi. Burada sanırım maç bilet ücretlerinin yüksek olması da etkili idi. Kombine fiyatları biraz daha aşağıya çekilebilinir. Ayrıca seyircilerin stat içerisinde satılan bardak sularının 1 TL olmasına da tepkili olduklarını söylemek isterim. 1 TL olsun ama normal su bu fiyata olsun derim.
Maçın başlarında “Petlas uyuma takımına sahip çık” tezahüratları da yapıldı. Sanırım Petlas takımımıza gereken destek konusunda hassasiyetini ilerleyen günlerde gösterecektir.
Takım henüz yeni ilerleyen günlerde ben çok daha iyi olacağını düşünüyorum kadro genişliğimiz de fena sayılmaz. Alt yapı çalışmalarının da devam etmesi gerekir.
Moraller yerinde sırada komşu takım Nevşehir Belediyespor var.
NEVŞEHİRSPOR’U YENMELİYİZ…
Ziraat Türkiye Kupasında bugün karşılaşacağımız Nevşehir Belediyespor zor ve güçlü bir takım.
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda kupada rakip olduk ama avantajımız maçın kendi sahamızda oynanıyor olması.
Nevşehir Belediyespor 3. Lig’te 2 maçta 6 puan aldı, çok koşan mücadele eden ve sert oynayan bir takım.
Bu maçı kazanıp 3. Tura çıkmamız lazım ki oraya çıktığımızda kesinlikle 1. Lig takımlarından biri ile mücadele edeceğimiz anlamına geliyor. Bu şekilde hem maddi gelir elde etmiş, hem de takımımız belki de kendi sahasında 1. Lig takımını konuk etmiş olacak.
Nevşehirspor’u geçen yıl yenmiştik, bu yıl da yenebiliriz.
Bu yüzden taraftarımız bu maça çok önem göstermeli ve stadı doldurmalı.
Ben hafta sonu maçını kazanan oyuncularımızı tek tek tebrik ediyorum. Umarım bu günkü maçı da kazanır bir üst tura çıkarız temennisinde bulunuyorum.
Başarıların daim olsun Kırşehir Belediyesporum…