Milletvekili Metin İlhan:

“Zorlu ve sıkıntılı günlerin geçmesi dileğiyle nice bayramlar”

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kurban bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Salgına karşı verilen mücadele sonrasında huzur, bolluk, bereket dolu güzel günler dileyen Milletvekili Metin İlhan, bayram mesajında şunları ifade etti:
“Geçtiğimiz aylardan beri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs salgını ile büyük bir mücadele verdik ve vermeye de devam etmekteyiz. Salgın sürecinin yaşamımızda, rutinlerimizde yarattığı değişimler nedeniyle gündelik hayatın getirdikleri ile standartlarımızın farklılaştığını ve hiçbir şeyin eskisi gibi devam etmeyeceğini virüsün büyük ölçülerde oluşturduğu tahribatı ve her konudaki negatif yansımalarını hiç istenmedik bir şekilde tecrübe etmiş olduk.
“Tüm dünyada ve Türkiye’de ola gelen bu sıkıntılı ve zorlu günlerin atlatılacağını umut ediyor, haziran ayı itibariyle girildiği söylenen ancak tam anlamıyla son bulamayan ve hali hazırda hala yeni vakaların ortaya çıktığı salgının hızla atlatılmasını, normalleşme dönemine en kısa sürede geçilmesini, sağlıklı günlerin yaşanacağı bir hayat akışı olmasını diliyorum. Salgına karşı verilen mücadele sonrasında huzur, bolluk, bereket dolu güzel günler ve sevdiklerimizle ağız tadıyla nice bayramlar yaşayacağımıza olan inancı yitirmemek, içinden geçilen zorlu süreçte yine de kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığına dikkati ve tedbiri elden bırakmadan gereken duyarlılığı göstermemiz gerekir.
“Söz konusu süreç ve yaşanan durumlardan ötürü sevdiklerimizle uzaktan gönül bağı ile içimizdeki duyguları paylaşacak olmanın ve yaşanan ne olursa olsun, birbirimize bir süreliğine yakın olamasak da güçlükler karşısında dayanışma içinde, hep bir arada hayat yolunda ilerleyecek olmanın önemi de unutulmamalıdır. Tüm bu duygu ve düşüncelerle birlikte Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, son dönemde yaşanılan zorlu süreçlerin ve sıkıntılı günlerin bir an önce geçmesi umuduyla, hoşgörü duyguları içerisinde sağlık, huzur, mutluluk dolu bir bayram olmasını ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)