KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk’ten 19 Mayıs mesajı:

“Yeni nesillerin gurur ve onur 
duyacakları bir Cumhuriyet bırakmak 
hepimizin temel hedefi olmalıdır”

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan gençlerin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tebrik eden Başkan Bahamettin Öztürk, mesajında şunları ifade etti:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ulaşmasıyla başlayan İstiklal mücadelesinin 102. yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Büyük sıkıntılar ve fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir. 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması, gençlere verilen değeri ve duyulan güveni göstermesi bakımından önemlidir. Gençlerimizin emanetinde olan Cumhuriyetimizin, geleceğe taşınması için özveriyle çalışılacağına, en kalbi duygularımla, yürekten inanıyorum.
“Bugün için görevimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını, birliğini ve bütünlüğünü esas almak kaydıyla, küreselleşme sürecini doğru tanımlayıp konumumuzu iyi belirleyerek, ulusal çıkarlarımızı en üst düzeyde korumak, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına dayalı demokrasimizi daha ileri bir seviyeye taşımak, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeler seviyesini aşmaktır. Bizden sonraki nesillerin gurur ve onur duyacakları bir Cumhuriyet bırakmak hepimizin temel hedefi olmalıdır. Bu duygularla sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyor, sevgiler saygılar sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)