Vali Akın, Karayolları Şefliğini uyarılarda bulundu:

“Yapımı devam eden yollarda trafik güvenliği en üst düzeyde alınmalı”

Vali İbrahim Akın, Karayolları Kırşehir 61. Şube Şefliğini ziyaret ederek incelemelerde bulunurken, yetkilileri Kırşehir’deki karayollarında inşaat çalışmaları devam güzergâhlarda trafiğin yapılması için gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi.
Ziyaretinde Karayolları Şube Şefi Erkan Kılıç’tan ilimiz genelinde karayollarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, araç ve gereçlerin bakım ve tamiratı yapılan atölyeyi de gezerek karayolları çalışmalarında kullanılan iş makinelerini inceledi.
Vali İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, vatandaşlarımızın yolculuklarını güvenli bir şekilde tamamlamaları için yapımı devam eden yollarda trafik güvenliğinin en üst seviyede alınması gerektiğini söyledi.
Her geçen gün artan araç trafiğini karşılayacak kalitede yolların hızla tamamlanması için çalışmalar yürütüldüğünü belirten Vali İbrahim Akın, “İlimizde Karayolları teşkilatınca, bu yıl 200 km sathi kaplama-yenileme çalışması yapılmıştır. Ankara-Kayseri yolu Hamit mevkiinde 10 km gidiş-geliş asfalt çalışması ile Kaman ve Mucur ilçelerinde yürütülen yol çalışmaları devam etmektedir. Boztepe yolu sathi kaplama ve Çiçekdağı yolu kaplama-yenileme işlemleri bitmiştir. Vatandaşlarımızın ulaşım ve seyahatlerinde can ve mal güvenliğini sağlamak adına yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz. Karayolları Kırşehir Şefliği personelimizin de bu duyarlılıkla hareket edip çalışmalarını titizlikle yürüteceklerine eminim.” dedi.
Vali İbrahim Akın’ın ziyareti, Şube Şefi Erkan Kılıç’tan il yollarının yapımı, ıslahı ve onarımı konusunda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler alması ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)